2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم امسالم آزمون آموزگار هست😢  من خیلی استرس دارم جوری که دستام می لرزه ای خدا چه کنم

ازمون دادین یا میخوایین ازمون بدین؟

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

برای تدریس هم حتما و حتما ساحتارو به کار ببر هر ساحتی امتیاز داره طرح درس هم معمولی بلد باش هم ملی

ممنون عزیزم حتما،امروز میخوام تدریس کارکنم

احکام و ایفای نقش و بحث گروهیو کارکردم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ممنون عزیزم حتما،امروز میخوام تدریس کارکنم احکام و ایفای نقش و بحث گروهیو کارکردم

چجوری کار میکنید شما؟

ممنون فعال هستم ولی فرمانده اشتباهی عادی زده واسم گف ببر اونا بیان چک کنن میبینن فعالی و مشکلی پیش ن ...

اونجا دوتا بخش هست یکی گزینش اعتقادی که ازت میپرسه و مدرک میخواد

یکی مدارک امتیاز آور اونم ازت میگیره

روز تحویل مدارکم با خودت ببر و بگو

اره واقعا،ولی واسم جالب بود سنمو رنگ لباسمو ماه تولدمو درست گفت ولی نتیجه ازمونمو ن😂

ازمون امسال؟ 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

خب چ منابعی؟؟ ایران استخدام تست میزدی؟؟ منابع کتاب خریدی یا فایل خوندی ؟؟؟

من از نوین استخدام پی دی اف گرفته بودم