2789
چشم توکل برخدا.  همه درسهارو تونستی یه دور بخونی؟  من با اینکه دبیری چندماه وقت داشت اما ...

همه درسارو سه بار خونده بودم،واقعا دیگ روزای آخر تار میدیدم همه جارو

مصاحبه خیلی مهمه دعاکن واسم قبولشم😭اصلا روحیه دوباره آزمون دادن و ندارم منم بخوام آزمون بدم مامانم دیگ اجازه نمیده پیرشدم تواین مدت خونوادمم پیرکردم باکارام واقعا اگ خدایی نکرده قبولنشم شرمندشون میشم😔

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه درسارو سه بار خونده بودم،واقعا دیگ روزای آخر تار میدیدم همه جارو مصاحبه خیلی مهمه دعاکن واسم قب ...

دشمنت شرمنده شه ان شا الله♥ قبول میشی عزیزم به امید خدا♥ استرس ب خودت نده من چونکه کسی استرس بم نده و حرف تلخ و اینانشنوم ب هیچکس نگفتم ک ازمون دارم. مامانم خیلی اصرارکرد ک ثبتنام کن گفتم نمیکنم. ولی ان شا الله قبول شدم بهش خبرمیدم ک خوشحال شه. حالا توهم فکر کن خودتی و آینده ت بقیه رو ندید بگیر تمرکزت بذار رو مصاحبه از این کانالها مطلب پیداکن خودتو خوب آماده کن توکل و امیدت به خدا ان شا الله که خبرقبولیتو میدی♥

دشمنت شرمنده شه ان شا الله♥ قبول میشی عزیزم به امید خدا♥ استرس ب خودت نده من چونکه کسی استرس بم نده ...

ممنونم خدا از دهنت بشنوه و با دعای شما قبولشم😔❤

منم فقط خونوادم میدونستن

ممنونم خدا از دهنت بشنوه و با دعای شما قبولشم😔❤ منم فقط خونوادم میدونستن

دل گرم به امید خدا باش تو که تا اینجاشو اومدی ازاین به بعدشم به امید خدا قبول میشی♥ توسل کن توکل کن نذر و تلاش کن با روحیه قوی برو 

ممنونم خدا از دهنت بشنوه و با دعای شما قبولشم😔❤ منم فقط خونوادم میدونستن

میشه عکس کارنامه تو ببینم؟ اخه خیلی دوس دارم نمره ها روببینم درکل ب دیدن کارنامه علاقه دارم  

دل گرم به امید خدا باش تو که تا اینجاشو اومدی ازاین به بعدشم به امید خدا قبول میشی♥ توسل کن توکل کن ...

چشم انشاالله هرچی خیره واسه همه پیش بیاد و ماام قبول نهایی بشیم🙏

میشه عکس کارنامه تو ببینم؟ اخه خیلی دوس دارم نمره ها روببینم درکل ب دیدن کارنامه علاقه دارم   & ...

درخواست بده بفرستم زیادم جالب نشده ولی شکر😂