2777
2789
نه بابا۲۵تاکتابه فقط دوماه وقت دادن که به ماه رمضون وعیدخوردفقط دارم تست میخونم

بابا خیلی خوب زمان داشتید پس ما اموزگاری ها چی بگیم از روز ثبت نام تا ازمون کلا ۳۳ روز بود اونم دم عید کارای عید و اینا زیاد بود 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط هفته اخر بچه هامو بردم خونه مامانم با سرصداشون میخوندنم😂😂

شهرخودت زدی؟ من ی استان دیگه زدم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

مبارکه   حدنصاب چندبود چند شدی؟ من اخرماه ازمون دبیری دارم

ممنون دعاکن قبول نهاییشم😍😢

از حدنصاب۶۳تابالاترشدم

انشاالله قبولشی فقط توکلت بخدا باشه و تحت هیچ شرایطی اگ سئوالیو بلد نیستی شانسی نزن تمرکز داشته باش به همه سئوالا فک کن و جواب بده هول هولکی نزن،اونجاام کلی انسان بیشعور هست ک تلاششون فقط بهم زدنه تمرکزته اصلا توجه نکن انگار هیچکس نیس

من اگ اینارو رعایت میکردم احتمالا نمرم بالای۳۰۰میشد

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
قبولی پارسالم عزیزم

میشه برام یه مثال برا درک ساحت ها بزنی 

ممنونم

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
ممنون دعاکن قبول نهاییشم😍😢 از حدنصاب۶۳تابالاترشدم انشاالله قبولشی فقط توکلت بخدا باشه و تحت هیچ ...

چشم توکل برخدا. 

همه درسهارو تونستی یه دور بخونی؟ 

من با اینکه دبیری چندماه وقت داشت اما مریض شدم حدود دوماه و نتونستم بخونم حالا مجبورم فشرده بخونم گاهی دلم میگیره یهو.

راستی چندسال پیش قبول شدم ولی من احمق اخر سر از رو بیکاری شیطون گولم زد ی درسیو ک بلدنبودم الکی زدم ۷نمره منفی شدم باوجودنمره منفی قبول شدم اما نمره م دقیق شده بود حدنصاب اگ نمره منفیا رو نمیزدم همون سال قبول میشدم. احتمال خیلی زیاد.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

چندساعت زمان داریم؟

از۸:۳۰شروع میشه ولی شما ۷:۳۰اونجا باش چیزیم باخودت نبر چون باید تو ی صف طولانی وایستی تحویل بدی همرو،مداد و پاک کن و تراش فقط با کارت ملی،و تا۱۲:۳۰زمان داری

۴ساعت

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤