2777
2789
فقط روانتو بهم میریزن،من تو ازمون هی میپرسیدم میگفتن قبول نمیشی قبولم شدم

خب حس ششم واقعی ک نمیاد تو نی نی سایت تاپیک بزنه

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

من فقط تستهای ایران استخدامودارم میخونم که نزدیک۲۰۰۰تاتسته ازاونامیاد؟

میتونی این فایل رو برام بفرستی؟ مال پرورشیه؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل من فقط تدریسه هنوز هیچی کارنکردم،راستی کافینتی اشتباهی ب جای بسیج عادی واسم زده فعال بنظرت مشکل ...

منم هنوز هیچی کارنکردم

ولی بهت کتاب وسناریوی میدن بری تدریس کنی

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

نه بابا۲۵تاکتابه فقط دوماه وقت دادن که به ماه رمضون وعیدخوردفقط دارم تست میخونم

آموزگاری۳۳تا کتاب بود۳۸روز وقت داشتیم من ک کور شدم😂

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
میشه جواب بدی من جمعه آزمون کیفیت بخشی دارم کلا۲۰۰تاسواله

از دویستا بتونی ۱۴۰بزنی اگر بومی هم داشته باشی قبولی

من فقط عمومی خوندم بنظرتون قبول میشم

همه چی شانسیه یعنی چی؟ یعنی اینکه یکی قبول شده فلان جا بانمره   ۱۰۰ یکی قبول شده جای دیگه با نمره  ۳۰۰ 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اره دیگ ۶۰ درصد تاثیر داده بخودت استرس نده تو که تونستی دعوت شی با استرس خرابش نکن از پسش برمیای چ ...

برام دعا کن عزیزم🥲

مشکل من فقط تدریسه هنوز هیچی کارنکردم،راستی کافینتی اشتباهی ب جای بسیج عادی واسم زده فعال بنظرت مشکل ...

بسیج فعال باید مدرک ارائه بدی که برات امتیازش لحاظ بشه

مشکلی پیش نمیاد برات 

خب حس ششم واقعی ک نمیاد تو نی نی سایت تاپیک بزنه

اره واقعا،ولی واسم جالب بود سنمو رنگ لباسمو ماه تولدمو درست گفت ولی نتیجه ازمونمو ن😂

همه چی شانسیه یعنی چی؟ یعنی اینکه یکی قبول شده فلان جا بانمره   ۱۰۰ یکی قبول شده جای دیگه ...

واقعا توکل به خدا 

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
منم هنوز هیچی کارنکردم ولی بهت کتاب وسناریوی میدن بری تدریس کنی

اره عزیزم ولی باید طرح درس بلد باشی ساحت هارو بلد باشی و هزاران موارد دیگ