2777
2789

اصلانم نمیشه درستشون کرد تو این سن۲۳سالمه جنس دندونام ک افتضاح بچه بودم هرچی مامان بابام گفتن بیا بریم بکشیم ترسیدم از ترس گند زده شد بهم چیکار کنم الان؟

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

میری میکشی جاش ایمپلنت میکنی قشنگ ترم‌هست خرابم نمیشه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
میری میکشی جاش ایمپلنت میکنی قشنگ ترم‌هست خرابم نمیشه 

بگم هنوز میترسم باورت میشه هردونه چند در میاد تا اخر عمر میمونه؟

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگم هنوز میترسم باورت میشه هردونه چند در میاد تا اخر عمر میمونه؟

اره تا اخر عمر میمونه .

اره خوب حق داری بترسی من به اندازه ی موهای سرم دندون پزشکی رفتم باز میترسم .  گرونه هرکدوم چند میلیونه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اره تا اخر عمر میمونه . اره خوب حق داری بترسی من به اندازه ی موهای سرم دندون پزشکی رفتم باز میترسم ...

می‌شه اگه اشکال نداره بگی چندتا از دندونات رو کلاً پر یا عصب‌کشی کردی؟

می‌شه اگه اشکال نداره بگی چندتا از دندونات رو کلاً پر یا عصب‌کشی کردی؟

فکر کنم ۱۰ تا

امکانش هست عکس از دندونات برام بفرستی، دندونایی که درست کردی رو ببینم؟

نه دیگه عزیزم بعضیاش سفید پر شدن بعضیا نقره ای