2777
2789
عنوان

چرا؟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 53 پست
هعی... بماند فقط خاستم ببینم چرا خدا اینطوره

خو حالا فهمیدی چرا اینطوریه ؟😅

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بخدا این همه حرف فایده نداره ادم فقط حسرت میخوره

اتفاقا فایده داره و شما باید به من بگی حسرت چی رو میخوری ؟؟

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

نمیدونم انگار اینجا عدالتی نیس یکی غرق دارایی و ثروت و زیبایی و بچه خوب هست یکی هم فقیر و مریض و بدقیافه ولی خب اینها مث امتحان میمونه اونی که موفق بتونه در بیاد بدون ناشکری و کفر واقعا بزرگواره 

اصلا اصلا دست از امیدت ورندار دیدم که میگم از رو هوا یا واسه دلداری نمیگم خدا همه رو واست جبران میکن ...

من خیلی صبوری کردم خیلی.تحمل کردم.

ولی ادم تا یه جایی تحمل میکنه و صبر میکنه دیگه نمیکشه. خدا حتی قاتلا هم بیشتر بهشون خوشحالی داده

کاربری دست دونفره❤️

من خیلی صبوری کردم خیلی.تحمل کردم. ولی ادم تا یه جایی تحمل میکنه و صبر میکنه دیگه نمیکشه. خدا حتی ق ...

همیشه وقتی که اینجوری فک میکنی دیگه آخر خطه معجزشو بهت نشون میده از دلت آرزومیکنم واست با یه معجزه قشنگش حال دلتو خوب کنه