2777
2789
عنوان

چرا؟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 53 پست
چیشده قشنگم؟منم خو مم با چشم خیس دارم تایپ میکنم حالم داغونه

هیچکی حالش خوب نیس

این مشکل تموم میشه اون یکی شروع میشه

هعی... خدا وقتی میمردیم اونجا حسابمون میکرد اخه چرا تو این دنیا

کاربری دست دونفره❤️

بیخیال گلم ممنون ک اومدی تاپیکم و به حرفام گوش کردی🙂❤️

ایشالله که هر چی سریعتر مشکلت حل شه قربونت شکل ماهت برم 🥰

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی درکت میکنم سالیانه ساله این احساس شمارو دارم همش فک میکردم رفته رفته وضعیتم بهتر میشه اما نشد ...

خدا برا همه یکسان نیس عزیزم🙂

کاربری دست دونفره❤️

چرا باید اون لحظه ای که فکر میکنیم همه چی درست شده ته دنیا خوشیشو داده به ما یهو بزنه ورق عوض شه همه ...

منم موندم چرا

بخدا روزایی ک خوشحالم ی روزای عجیبن .. انگار بهشون عادت ندارم

ولی این خوشحالیا سه روز طول نمیکشه

کاربری دست دونفره❤️

منم موندم چرا بخدا روزایی ک خوشحالم ی روزای عجیبن .. انگار بهشون عادت ندارم ولی این خوشحالیا سه رو ...

لیاقت خودتو بیشتر خوشحالی بدون  .خیلی اوقات هم وقتی به گذشتمون نگاه میکنیم میبینیم اون جایی که باید بیشتر رو خواستمون پافشاری و تلاش میکردیم نبوده بحاش نشستیم دعا کردیم و مقصر خودمون بودیمو

لیاقت خودتو بیشتر خوشحالی بدون  .خیلی اوقات هم وقتی به گذشتمون نگاه میکنیم میبینیم اون جایی که ...

وقتی کاری از دستت برنمیاد مجبوریم ب دعا🙂اما خدا ب حرفامون گوش نکرد

کاربری دست دونفره❤️