2777
2789
عنوان

اگه خیلی مذهبی نباشید یا اعتقاداتتون خیلی قوی نباشه اما خواب ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه خوب 😢بدون شک فرزندت برگزیده است توی دنیا چیکار کردی که همچین لطفی بهت شده و میشه راستش بگم ...

به خدا ادم بدی نیستم به کسی بی احترامی نکردم تا جاییکه تونستم دل نشکوندم

راستش خیلی مذهبی نیستم اما نذرهای خودم ودارم

همسرم البته بیشتر مذهبی و هییت داره

چندسال پیش خواب دیدم که میخوام شهادت حضرت رقیه به بچه ها اسباب بازی بدم

سال بعدش ادا کردم پارسال چیزی ندیدم و باز خواب دیدم

اگر عمری بود انشالله هرسال ادا میکنم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
عزیزم این اسمهایی که گفتی دوره دارن بعد یه مدت قدیمی میشن قشنگی این اسمها بخاطر تک بودنش هست که وق ...

اگر عمری بود و کاربری ها بود

میام و تو همین تاپیک اطلاع میدم 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اگر عمری بود و کاربری ها بود میام و تو همین تاپیک اطلاع میدم 

انشاءلله خدا بهت بچه عاقل و صالح بده 

سایه پدرومادر روی سرش  

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

انشاءلله خدا بهت بچه عاقل و صالح بده  سایه پدرومادر روی سرش    

ممنون انشالله❤️🙏🏻

چقدر زیبا دختره بچه یاپسر اسمش چی گذاشتن؟

پسر بچه ایت اسمش علیرضا

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بله به نظرم نشونه هست که اسمشو محمد بذارین.
چرا؟ اسامی مذهبی که بهترینها هستن از نظر معنی و ارتباط با اهل بیت.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

بله به نظرم نشونه هست که اسمشو محمد بذارین. چرا؟ اسامی مذهبی که بهترینها هستن از نظر معنی و ارتباط ب ...

ممنون از راهنماییتون

عزیزم مشکل پرده بکارتت حل شد؟

بله تقریبا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز