2777
2789
عنوان

اگه خیلی مذهبی نباشید یا اعتقاداتتون خیلی قوی نباشه اما خواب ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 95 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من باشم اگر خودم نخوام نمیذارم. بابای منم بدون اینکه بدونه مامانم خامله است خواب یکی از رو ائمه دیده که پسر بهش دادن اسمشم انتخاب کردن همون اسم مذهبی رو هم روش گذاشتن. ولی داداشم نه تنها مذهبی نشده ضدشم هست.

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.

دیگه ازین واضح تر گلم من قبل از بارداری پسرامو دیدم و دقیقا همونجوری بدنیا اومدن اسم اولیو هم مادرم ...

نمیدونم خودمم خیلی دو به شک اینم که شاید نتونم کناربیام

🤦🏻‍♀️یه عمر همه رو نقض کردم که چرا اسم مذهبی میزارن

بعد به خودم چه جوابی میدن؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اول  اسمشو بزار محمد خواستی بگو نخواستی نگو  ان شاالله خیر باشه

ممنون

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

اره قشنگه علی هم خوبه 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

میدونم خودم همه این هارو میدونم

من شنیدم میتونس اسم شناسنامشو ی چیز دیگه بذاری تو کوشش محمد بخونی . و ده بیس روز اول محمد صداش کنی . دقیق نمیدونم درسته یانه . اسم دخترمم تو گوشش فاطمه خوندیم ولی محیا اسم شناسنامشه پسرمم محمد خالی خوندیم اسمش محمدصدارعه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

دقیقا بنظرم قراره یه عالمی مجاهدی شهیدی چیزی بشه این بچه ان شاالله

🥹🥹🥹بغض کردم به خدا

اگه مشکلی نداشتم برای بارداری احتمال زیاد همین کاروکنم

نمیدونم خودمم خیلی دو به شک اینم که شاید نتونم کناربیام 🤦🏻‍♀️یه عمر همه رو نقض کردم که چرا اسم مذ ...

واسه همین میگن کسی رو تو این دنیا قضاوت نکن که از دنیا نمیری مگر اینکه همون اتفاق برات بی افته😂

بایدی وجود نداره ولی من باشم میذارم 

خودم تولد یک بچه ای رو خواب دیدم تو حرم امام رضا . چند ماه بعدش اون بچه واقعا به دنیا اومد و من همزمان با تولدش حاجت چند ساله ام رو گرفتم الانم دقیقا چهرش شبیه توی خوابمه

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز