2777
2789
عنوان

این نشونه چیه

1174 بازدید | 21 پست

سلام دوستان.......... برا شما پیش اومده که یه عدد تو زندگیتون تکرار بشه و فکرکنید بخواد یه نشونه باشه یا خدا با اون عدد یه چیزی رو بخواد به شما بگه..

من خیلی ناراحت بودم و دل شکسته.... قرآن رو باز کردم آیه 13 اومد ...صفحه هم 313 بود........ و خیلی به شدت به نیتم ربط داشت و راهنماییم کرد

یه سفر مشهد رفتم به صورت کاملا ناگهانی تولد امام رضا شماره پروازم 4313 بود

یه ختم حدیث کسا داشتم روز 13 ختم ، عشقم رو اتفاقی تو خیابون دیدم وقتی که سوار اتوبوس واحد بودم یه لحظه اتوبوس ایستاد تو ایستگاه..بعد من جلو در بودم میخواستم ایستگاه بعد پیاده بشم .. اونم داشت از تو ایستگاه رد میشد که همو دیدیم ..در حد اینه که اتوبوس به ایسته  و حرکت کنه

یه جا سفره حضرت رقیه دعوت شدم پلاک خونشون 113 بود.

رفتم قم برا میلاد امام زمان... کابین که نشسته بودم شماره صندلیا از 13 14 15 16 17 18 بود من 14 بودم 13 روبروم تو صورتم بود

یه ختم زیارت عاشورا داشتم 13 ژوئن شد نوبت من.....

رمز کارت عشقم 13 13 بود

بازم هست الان خاطرم نیست یادداشت کردم

من عاشق یه نفرم بینمون فاصله افتاده و جدایی.... اصلا هییچی معلوم نیست تو این عشق گرفتارشدم شدید.. وقتی رمز کارتش 1313 بود حس میکنم به اون ربط داره .. این تکرار عدد 13

ولی حس میکنم اینا نشونن نمیدونم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بله. 11

تولدم 11/11 هست

اول اسمم با Na شروع می شه که عدد اتمیش 11 هست

خونه ی بچگیم بلوک 11

خونه الان شناره 121 (یازده به توان 2) پلاک 1/1

رتبه کنکورم 1100

رتبه ارشدم مضرب 11

و خیلیی چیزای دیگه

حتی پارسال فالگیرم رفتم گفتم وعده 11 فلان اتفاق میفته واست  

بله تکرار اعداد نشونه هست بزن تو نت برات میاره اگر با قانون جذب آشنا باشی متوجه میشی 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

برا من یه بار همین تازگیها پیش امد که هنوز متحیرم. من رو یه پرژه خیلی سختی کشیدیم بیش از اندازه.... وقتی چاپ شد شماره صفحات پیپرم چهار شماره ای هست صفحه شروع -- - - و صفحه پایانی - - - - , دو شماره اول سال تولدم هست و دو عدد دوم صفحه اول سنم هست که این کار رپ شروع کردم و دو عدد اخر صفحه پایانی سن الانم هست که کار چاپ شده. خیلیییی برام عجیب هست 

[QUOTE=43345799]بله تکرار اعداد نشونه هست بزن تو نت برات میاره اگر با قانون جذب آشنا باشی متوجه میشی [/QUO

سلام زدم تو نت ولی هیچی متوجه نشم با قانون جذب آشنایی ندارم