2777
2789
عنوان

به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 117 پست

امشب سایت جوری شده که یه شرط به شروط ضمن عقدم اضافه شد اونم اینکه فامیلات نیان چتر شن سرمون😅

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شوهرتونم باید مدیریت کنه ماجرارو شما زیاد کاری نمیتونی انجام بدی فقط سرویس نده خودتو بزن به خواب و مریضی

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@
بچم تا 3 صب بیداره.دم صب میخوام بخوابم که بیدارمون میکنه.اصلا نمیگه ببخش بیدارت کردم بخوابین.میاد می ...

وا چه پررو

شب که میخوای بخوابی بگو فلانی نون تو فریزره کره مربا هم تو یخچال خودت صبح بخور

لباساشم داد که اتو کنی پشت گوش بنداز بعد اگه گفت چرا اتو نکردی بگو وای ببخشید یادم رفت

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید؟؟
حالا اینا رو گفتم که یه راه حل بدین که دیگه نیاد.اینم بگم سر پسرم داد میزنه.تازه اودف پسرم رف گوشیشو ...

اواااا خوب تو هم زيادي روي خوش نشون ميدي حتما يه كم اخم و تخم بكن تو آشپزخونه در و بشقاب بكوب به هم جاشو جمع نكن بگو خودش جمع كنه 

به زنش زنگ بزن بگو من معذبم تو خونه بيا شوهرت و جمع كن 

با زنش اصلا در ارتباط نیستم.خودش سالی یه بار میاد خونه پدر شوهرم میگه با لباس محجب معذبم اونوقت بیشعور به شوهرش نمیگه نرو اونجا