mimilolo مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 106 عنوان سوال دارم درباره اینستاگرام 95 بازدید | 15 پست بچه ها اگر اتفاقی یکیو فالو کنیم بعد زود انفالو کنیم نوتیف میره ؟اگر بلاک کنیم چی ؟؟؟ «بالاخره باید داشت، انسانی را باید داشت که غم انسان را دریابد..... 1403/02/09 | 15:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بینام1996 عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 16721 من یبار درخواست دادم سریع درخواست و پس گرفتم طرف آبرومو زرد همه جا
mimilolo مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 106 اگه اون لحظه On بوده بله میره :)) اگر من بلاکش کنم چی ؟میفهمه ؟ «بالاخره باید داشت، انسانی را باید داشت که غم انسان را دریابد.....
mimilolo مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 106 بلاک کن بعد دربیارش از بلاک دیگ نمیفهمه من فالو کردم ؟ «بالاخره باید داشت، انسانی را باید داشت که غم انسان را دریابد.....
mimilolo مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 106 من یبار درخواست دادم سریع درخواست و پس گرفتم طر ف آبرومو زرد همه جا منم از همین میترسم کاش نفهمه «بالاخره باید داشت، انسانی را باید داشت که غم انسان را دریابد.....
kollange_edallat عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 10427 اگر من بلاکش کنم چی ؟میفهمه ؟ همین دیگه تو فقط میخوای بدونی که اون لحظه که ریکوست دادی نوتیف براش رفته یا نه! ببین اگه اون لحظه On بوده باشه که دیده ولی اگه On نبوده (فرض رو بر این بگیریم مثلا) پس بهتره سریع بلاکش کنی!
mimilolo مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 106 همین دیگه تو فقط میخوای بدونی که اون لحظه که ریکوست دادی نوتیف براش رفته یا نه! ببین اگه اون لحظه On ... سریعا بلاکش کردم فقط خدا خدا میکنم که ندیده باشه چون میخاستم بیو رو ببینم دستم خورد فالو شد «بالاخره باید داشت، انسانی را باید داشت که غم انسان را دریابد.....
kollange_edallat عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 10427 سریعا بلاکش کردم فقط خدا خدا میکنم که ندیده باشه چون میخاستم بیو رو ببینم دستم خورد فا ... حالا چرا انقد مهمه برات !؟ کیه مگه طرف!😕 بیخیال نهایتا میگی گوشی دست خواهر کوچیکم بوده اشتباهی دستش خورده شمارو فالو کرده!🥲😂
mimilolo مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 106 حالا چرا انقد مهمه برات !؟ کیه مگه طرف!😕 بیخیال نهایتا میگی گوشی دست خواهر کوچیکم بوده اشتبا ... اره درست میگی اما طرف اکسمه 😂گفتم با خودش نگه که این هنوز پیگیرمه «بالاخره باید داشت، انسانی را باید داشت که غم انسان را دریابد.....
kollange_edallat عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 10427 اره درست میگی اما طرف اکسمه 😂گفتم با خودش نگه که این هنوز پیگیرمه الآن با خودش میگه این خیلی دوسم داره، خیلی درگیر منه🙃🤣
mimilolo مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 106 الآن با خودش میگه این خیلی دوسم داره، خیلی درگیر منه🙃🤣 نه بابا فقط یچیزی میخاستم از بیوش اونم با بدشانسی مواجه شد «بالاخره باید داشت، انسانی را باید داشت که غم انسان را دریابد.....