pari۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2309 عنوان اگزما 169 بازدید | 19 پست سلام خانما من دستم اگزما داره و وقتی بدون ضدافتاب برم بیرون بدتر میشهاز مشاوره پوست پرسیدم گفت کرم اوره بزنم حالا اوره مارک ثمین خوبه یا mndشرکت نفیس؟ کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made 1403/02/09 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیگرطلاتونم عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 4500 ثمین خوبه دستتم مدام مرطوب کن دستکش نخی بپوش زیاد هم زیر اب نزن نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
pari۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2309 کجاها بیشتر می زنی ؟ فقط روی دستم اینجوری صورتمم خیلی خفیفه زیاد مشخص نیست کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
pari۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2309 ثمین خوبه دستتم مدام مرطوب کن دستکش نخی بپوش زیاد هم زیر اب نزن ممنون عزیزم کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
ماهتابان1402 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 378 ثمین ۱۰عالیه منم اگزما دارم ولی مرتب نمیزنم به هر حال کرم خوبیه
اهمممممم عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 19134 فقط روی دستم اینجوری صورتمم خیلی خفیفه زیاد مشخص نیست دختر منم این مشکل داره یک پمادی رو دکتر براش تجویز کرده خیلی خوبه یکسال و نیمه دیگه دکتر نمی برم دوست داشتی برات عکسش بفرستمالبته تقریبا کمیاب هست 😐🤷🏻♀️
جیگرطلاتونم عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 4500 دختر منم این مشکل داره یک پمادی رو دکتر براش تجویز کرده خیلی خوبه یکسال و نیمه دیگه دک ... عزیزم بفرس ماهم استفاده کنیم اگزمای من هی میره و هی برمیگرده اگزما ایتحوریه،؟ نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
pari۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2309 دختر منم این مشکل داره یک پمادی رو دکتر براش تجویز کرده خیلی خوبه یکسال و نیمه دیگه دک ... مممنون عزیزم عکسشو برام بزار پیدا کردم میخرم کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
اهمممممم عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 19134 عزیزم بفرس ماهم استفاده کنیم اگزمای من هی میره و هی برمیگرده اگزما ایتحوریه،؟ بله با تغییر فصل تشدید میشه 😐🤷🏻♀️
جیگرطلاتونم عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 4500 بله با تغییر فصل تشدید میشه عکسشو فرستادی تگم کن لطفا نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
pari۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2309 عزیزم بفرس ماهم استفاده کنیم اگزمای من هی میره و هی برمیگرده اگزما ایتحوریه،؟ منم موقع بارداری اینجوری شدم صورتمم از کناره بینی و خط لبخند داشت فقط ،با روی دستمم، یکمم آفتاب بخوره دیگه بدجور اذیت میشم و همش خارش صورتم موقع کرونا مریض شدم و ندام ماسک زدم بخاطر نفسم و رطوبت داخل ماسک صورتم بهتر از قبل شد ولی دستم نه کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
جیگرطلاتونم عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 4500 گذاشتم ممنون عزیزم نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه