2777
2789
عنوان

از دخالت پدرشوهرم خسته شدم

1011 بازدید | 45 پست

سر خود برای خونه من مهمون دعوت می کنه. هر دفعه عمه خاله ای دایی کلا از اقوام از راه دور میان بدون هماهنگی زنگ میزنه امشب خونه شما میایم  و بوده دعوت کرده من تدارک دیدم کنسل کرده. شوهرم چندبار با باباش دعوا کرده که خودمون صلاح بدونیم دعوت می کنیم ولی فایده نداره آخرشم کار خودشو می کنه. دیوانه ام کرده 

این سری هم گیر داده خانواده جاریمو دعوت کنم که شوهرم گفته مگه من چه نسبتی باهاشون دارم دعوت کنم و پدرشوهرم اومده میگه دعوت نکنی خودم بهشون میگم بیان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو دعوت کن ما تدارکی نمیبینیم همش با خودت هرکیو دعوت میکنه شما هیچ کاری نکن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مگه با شما زندگی می‌کنه پدرشوهرت

قبلنا فکر می‌کردم کسی مناسبه که همه معیارامو داشته باشه!اما به مرور متوجه شدم، اونی مناسبه که برای بودنم ارزش قائل باشه و تلاش کنه!اوایل فکر می‌کردم عشق یعنی، همیشه حالت باهاش خوب باشه!اما به مرور متوجه شدم عشق یعنی تو حال بدت جا نزنه!فکر می‌کردم تا نیمه گمشدمو پیدا کنم عاشقش میشم!اما الان فهمیدم هیچ نیمه گمشده ای وجود نداره عشق ساختنیه نه پیدا کردنی!خیلی طول کشید تا متوجه شم هر هیجان، علاقه و احساسی نشونه عشق نیست، یه وقتایی این آسیب ها و زخمامونن که مارو به طرف وابسته میکنن!ولی الان باور دارم رابطه خوب وقتی ساخته میشه که دو طرف به بلوغ عاطفی رسیده باشن