2777
2789
عنوان

از دخالت پدرشوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوت کرد شما تدارک نبین جلو چشم مهمونا بگو در جریان نبودیم تشریف میارین اونام که از راه دور میان بگو نیستیم خلاص

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

بزار دعوت کنه شام درست نکن بگو ما در جریان نبودیم تشریف میارید املت درست کن دفعه بعد از غروب یا قبل ظهر برید بیرون زنگ زدن بگو ما در جریان دعوت نبودیم 

به شوهرتم بگو حرص نخور 

همونایی هم که اط طرف پدرشوهرت دعوتشو قبول میکنن بی شعورن 

هم اونا میفهمن پدرشوهرت سرخود دعوت کرده هم پدرشوهرت درست میشه 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
به جهنم شاید مریضی شاید پول ندارید اون مگه اینارو درنظر میگیره که مهمون دعوت میکنه وقتی اینقدر شعورش ...

به خدا یه بار مریض بودم و هم پریود ساعت ۱۰ صبح زنگ زد گفت  امشب مهمون دارین ۳۴ نفر آدمو دعوت کرده بود 😒😒 

اونروز انقدر با شوهرم دعوا کردم صدام تا چند روز گرفته بود 

سلام عزیزم ببین پدر شوهر منم اینجوری بود نتها برای خونه خریدن ما خونه که می‌خواستیم بخریم اومد نگاه کرد گفت من خوشم نمیاد نباید اینو بخری و ما خریدیم شوهرم یه روز رفته بود خونه پدر شوهرم اینا شوهرم از خونه بیرون کرد شوهر منم خیلی مظلومه خیلی احترام نگه می‌داره چند روز نرفتیم خونشون خودش منو بیرون دید گفت من دوست نداشتم این خونه رو گفتم مهم اینه که خودمون دوست داشتیم د دیگه اومد مدام خونمون دیگه کلاً اون موضوع فراموش شد از اون موقع هم دیگه دخالت نمی‌کنه چون می‌دونه ما گوش نمیدیم