2777
2789
عنوان

خط شکم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 20 پست
با احترام درست نیست

آره بابا اینا همش احتمالات من خودم همه ی نشونه های پسر رو داشتم اما دختر شد البته روزی هزاربار خداروشاکرم بابت نعمتی که داده اونم بعد هشت سال نازایی الانم هفت ساله برا دومی اقدامم ولی نشده فعلا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من و خواهرام که تاثیر داشت انشاءالله برا شما هم همینطور باشه  براتون بارداری خوبی آرزو دار ...

مرسی عزیزم ذوق کردم با دعاتون🥺❤️خدا بهتون نی نی بده که همه غمهاتونو فراموش کنبن وقتی بهش نگا کنین🥺❤️❤️❤️❤️مامانم بعد خواهرم 9 سال دیگه صاحب دوقلو شده شما فقط امیدوار باشین😌💗💗💗💗💗

یعنی یه شبه اومد رو شکمت😂؟.   من خیلی دوست دارم شکمم بزرگ شه یا خط قهوه ای که تو داری بیو ...

انگار اینجوریه سه روز پیش اینحوری نبود اخه😂😂😂😂یه خط کمرنگه البته...با حرفاتون یادم افتاد این خط یه نشونس که من یه هدیه تو شکمم هست خدارو شکر🥺❤️