2777
2789
عنوان

خط شکم😥

145 بازدید | 20 پست

بچه ها 14 هفتمه امروز متوجه شدم یه خط از نافم به پایین اومده😥😥چکارش کنم؟؟روغن زیتون بزنم یا زوده؟؟میترسم بدتر بشه🥺شما از چند هفتگی شروع کردین به روغن زدن روی شکمتون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خط تو بارداری طبیعیه همه هم دارن اونم فقط تو بارداری خودش بعد بارداری محو میشه دوباره

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یاد حرف مادربزرگ مادرم افتادم خدابیامرز می گفت اگه از ناف یه خط به پایین باشه بچه پسره 😁

همیشه نه اما گاهی هم حرفش درست درمیومد 

روغن رو من از دوماه بعد میزدم معمولا پهلوها و ران و زیر شکم 

یاد حرف مادربزرگ مادرم افتادم خدابیامرز می گفت اگه از ناف یه خط به پایین باشه بچه پسره 😁 همیشه نه ...

وای همه میگن احساس میکنیم بچت پسره😂😂😂من چند ساله پاهام ترک دارن قبل ازدواجم اینحوری بودم😔فکر نکنم دیگه برن ولی برا شکمم میزنم ینی خوبه الان سه ماهگیم تموم شد

منم ۱۴ هفتمه  خیلی این خط و دوس دارم😍 مال من هنوز مشخص نیست هر روز نگاه میکنم ببینم کی معلوم م ...

واییی😂😂😂😂باید قیافمو میدیدی وقتی این خطو دیدم🥲😂😂😂😂خیلی ترسناک بود واسم😂😂😂😂گفتن بعد زایمان میره ولی نمیتونم خوشحال بشم بابتش🥲😂😂

وای همه میگن احساس میکنیم بچت پسره😂😂😂من چند ساله پاهام ترک دارن قبل ازدواجم اینحوری بودم😔فکر نکن ...

برا من و خواهرام که تاثیر داشت انشاءالله برا شما هم همینطور باشه 

براتون بارداری خوبی آرزو دارم انشاءالله یه نی نی سالم و صالح خدا بهتون بده برامن دعا کن ۷ساله برا بچه دوم اقدامم ولی نشده

واییی😂😂😂😂باید قیافمو میدیدی وقتی این خطو دیدم🥲😂😂😂😂خیلی ترسناک بود واسم😂😂😂😂گفتن بعد زایم ...

یعنی یه شبه اومد رو شکمت😂؟.   من خیلی دوست دارم شکمم بزرگ شه یا خط قهوه ای که تو داری بیوفته رو شکمم حس خوبی بهم میده

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید