2777
2789
عنوان

جون دادنشو دیدم....

470 بازدید | 25 پست

سلام امید وارم حال شما مثل من نباشه  

الانم که مینویسم اشکام بند نمیاد با اینکه این قضیه مال دیروزه  

میخوام بگم چیشده ولی لطفا مسخره نکنین ..ما خودمون تا جای ادما نباشیم نمیتونیم بفهمیم حس هاشونو

ما توی خونمون کبوتر داریم (بعضیا میگن کفتر..حتما هم میخواین بگین کفتر بازی و فلان..اگه اینجور باشه همه پس یه حیوون بازی هستن..)

خلاصه چون گربه و سگ و اینا نجسن .ما 2.3سالی هست پرنده داریم روی پشت بوممون براشون خونه درست کردیم 

بیشتر وقتا بابام میره بهشون غذا بده .. صبح و عصر

دیروز عصری رفتم براشون دون بریزم (چون پدرم کشیک بودن و کبوترا هم نی نی دارن)

دیدم یکی از کبوترام گردنش و نمیتونه صاف کنه ..سرش تا کمرش به پشت خم شده بود. ...خواستم بهش دونه بدم اما ترسیده بود عقب عقب رفت ...همونحا از دیدن حالتاش اینکه هی دور خودش میچرخید و نمیتونست درست منو ببینه و گردنش کج بود.گریم گرفت سریع رفتم به مامانم گفتم و زنگ بابام زدم..بابامم گفت یساعت دیگه میام  

رفتم بالا دست به دامن امام زمان شدم ..امام رضا شدم ..خدا شدم

مامانم اومد گفت اب بهش بده بخوره

گفتم نمیتونه سرش کج کنه میترسم جاییش شکسته باشه بگیرمش بدتر بشه

بعد 5دقیقه همینجور زار میزدم رفتم دیدم پاش مونده رو هوا و سرش و دیگه نمیدیدم ..الهی بمیرم براش تشنه و گشنه داشت جون میداد ..دیدم پاهاش هنوز تکون میخورد ...الهی بمیرم خودش مامان بود نینی داشت ..اومدم پایین زار زار گریه میکردم ..من تا شب که بخوابم حالم خوب نبود ...هی نگاهاش میاد جلو چشش ..اینکه گشنه و تشنه مرد میاد جلو چشمم...چطور دور خودش چرخ چرخ میزد میاد جلو چشمم..

دیشبم خوابشو دیدم دوباره تو خواب یه عالمه گریه کردم

بگین من چکار کنم    پر شده بود یهو کبوترامون بمیرن اما فقط بابام میومد میگفت..این دفعه دیدم حالم بده صحنه هاش جلو چشام کنار نمیرهپمن چکار کنم    بابام ک اومد گفت حتما نیوکاسل بوده تشنج کرده

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  

حس میکنم میخوام سکته کنم انگار روی قلبم هزار تا وزنه گذاشتم هی صحنه جون دادنش جلو چشمه که پاهاش تکون میخود  

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا همچین صحنه ای رو دیدن سخته چه برای حیوون چه برای انسان  من جون دادن یه گربه رو دیدم تا چند ...

نمیدونم چکار کنم 

از دیروز شب تا حالا کتابو که باز میکنم همش یادش میفتم

اون نگاه های معصومش

چرا نجاتش ندادن ...خدا که براش کاری نداشت 

امام رضا اینهمه دخیلی میبندن بهش براش کاری نداشت 

همدردی

از طرف خانواده بیاتی 

غم اخرتون باشه 

هر چی خاک از دست رفتس عمر شما باشه

شادی روح جوان از دست رفته بغبغو فاتحه معه صلوات

دعا کنید بختم نیک باشه یه شوهر سالم و خوب بکنم ممنونم محتاج دعا

عزیزم نیوکاسل گرفته 

و واگیر هست 

برای اینکه سایر پرندگان تون مبتلا نشن 

محل لونه رو کامل تمیز کنید و ظروف دانه و آب شون رو هم کامل بشورید و تمیز کنید 

و ببرید شون توی آفتاب

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
همدردی از طرف خانواده بیاتی  غم اخرتون باشه  هر چی خاک از دست رفتس عمر شما باشه شادی ر ...

چیزی ندارم به شما بگم  

اخی کبوتر ها دیدم بعضی وقتا گیج میشن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
نمیدونم چکار کنم  از دیروز شب تا حالا کتابو که باز میکنم همش یادش میفتم اون نگاه های معصومش ...

چی بگم والا 

قانون طبیعته دیگه 

من خودمم حالم بد شد ولی خیلی خودمو سرگرم کردم که یادم بره 

شمام دیگه بهش فکر نکن

🦋✨️‌                 

عزیزم نیوکاسل گرفته  و واگیر هست  برای اینکه سایر پرندگان تون مبتلا نشن  محل لونه ...

چجوری تمیز کنم

حس میکنم میخوام سکته کنم انگار روی قلبم هزار تا وزنه گذاشتم هی صحنه جون دادنش جلو چشمه که پاهاش تکون ...

آروم باش اون جاش پیش خداست الان وضعیتش خیلی بهتره هممون فانی هستیم خوشگل من فقط باید از خدا بخواییم بهمون فرصت اصلاح شخصیتمون رو بده . تقصیر تو نبود برو به زندگیت برس 

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

میگن پرنده سفید نگه دارید برای دفع قضا و بلا 

این پرنده بلا گردون خانوادت شد 

پس پرنده فراموش میشه داغ خدای نکرده نه 

پس نگو چقدر صدای کی زدم 

آدم برا نجات جون آذما باید دخیل ببنده نه پرنده ای ک طبق روایات و احادیث بلا گردونتون شده

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات