مشاور_کنکور_انسانی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 696 عنوان آبله مرغون 299 بازدید | 15 پست سلام من سه روزه آبله مرغون گرفتم و امروز که پاشدم کللل بدنم دونه زده😭😭 صورتم تازه قرمز شده چیکار کنم حداقل صورتم تاول نشه ؟چون باید برم دانشگاه 😞 خواهش میکنم هرچی که تجربه کردین و میدونین بگینچه قرص و پماد و دارویی بگیرممم😭😭😭😭😭😭😭 1403/02/09 | 08:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نانازتونمم عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3893 برو دکتر قرص وپماد خاصی داره متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
درجستجویبندگی عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 5097 پمادی برای تاول نشدن نیستسردیجات باید بخوری که کمتر بشه و هر روز دوش بگیری که هم زود خوب بشن و هم اینکه اذیتت نکنندارو برای خارشها میدن معمولا پماد کالامین باشه فکر کنم باز بپرسیدیه قرصم داره به همه تجویز نمیکنن که علائم رو کمتر میکنه خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
roserain45 عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 3964 بری دکتر دارو میده خوب میشی پماد کالامکس ضد خارش ایناس میتونی فعلا بگیری یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
مشاور_کنکور_انسانی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 696 برو دکتر قرص وپماد خاصی داره خواهرم قبل من گرفته بود همونا رو میخوام استفاده کنم
مشاور_کنکور_انسانی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 696 پمادی برای تاول نشدن نیست سردیجات باید بخوری که کمتر بشه و هر روز دوش بگیری که هم زود خوب بشن و هم ... اینجوری باشه که پیشونیم افتضاححح میشه😞
مشاور_کنکور_انسانی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 696 نمیدوتم مال من و زد دانشگاه بری همه میگیرن همینجوری دارم غیبت میخورم
نانازتونمم عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3893 خواهرم قبل من گرفته بود همونا رو میخوام استفاده کنم نمیدونم متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
مشاور_کنکور_انسانی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 696 بری دکتر دارو میده خوب میشی پماد کالامکس ضد خارش ایناس میتونی فعلا بگیری ممنون عزیزم 😢
درجستجویبندگی عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 5097 اینجوری باشه که پیشونیم افتضاححح میشه😞 اره دست نزنید طی یکی دو هفته کلا میرن در کل سعی کنید بیرون نرید هم برای خودتون خوبه هم به دیگران منتقل نمیکنید دختر من ده روز استعلاجی داشت برای ابله مرغانچون در افراد سن بالا ابله مرغان میتونه خطرناک باشه خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
مشاور_کنکور_انسانی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 696 اره دست نزنید طی یکی دو هفته کلا میرن در کل سعی کنید بیرون نرید هم برای خودتون خوبه هم به دیگ ... این هفته دانشگاه نمیرم شنبه هم تعطیله دیگه چیکار کنم😢
درجستجویبندگی عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 5097 این هفته دانشگاه نمیرم شنبه هم تعطیله دیگه چیکار کنم😢 خوبه مراقب خودت باش ان شالله به راحتی طی بشه خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
مشاور_کنکور_انسانی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 696 خوبه مراقب خودت باش ان شالله به راحتی طی بشه انشاءالله
roserain45 عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 3964 ممنون عزیزم 😢 این قرص خیلی خوبه سری تاول هارو خشک میکنه زود خوب میشی نمی دونم بدون نسخه میدن یا نه اگه خواهرت داره بخوری خوبه یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد