2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سعی کن فردا نهایت شادی و خوشحالی رو داشته باشی من روز عقدم یکم استرس داشتم اونم برای وارد شدن به محض ...

💃🏻💃🏻💃🏻منم استرس ندارم خدارو شکر داره تموم میشه استرسا 

سعی کن فردا نهایت شادی و خوشحالی رو داشته باشی من روز عقدم یکم استرس داشتم اونم برای وارد شدن به محض ...

اولین حرفی که نامزدم بهم زد گفت قوز نشین🚶‍♂️😂😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

میشه برای منم دعا کنی 30 سالمه هنوز ازدواج نکردم

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

وایی من ارایشگرخیلی اذیتم کرد ومیخواست لنزبذاره چشمام عادت نداشت شده بودن کاسه خون روزقبلش هم موهامودکلره کرده بودشبش هم نخوابیده بودم سرسفره عقد لبه سفره تودستم بودوتودلم خداروقسم میدادم بیهوش نشم نه صبحوونه خورده بودم نه ناهاروفشارم افتاده بودبدجور 

گاهی انسانم آرزوست

منم گفتم دماغ تو بیشتر از من قوز داره زر نزن😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

خیلی شکمم درد میکنه با کمرم کلافم کرده

اویشن داری بجوشون بخورحرف نداره

ما همچین راحت نشسته بودیم همه میگفتن یکم صاف بشینید😂

حالا ببینم فردا ما چطوریم میگن واما سیستمی شده نکنه واممونو زود ندن خونه ها گرون بشه میخواییم خونه بخریم

ما همچین راحت نشسته بودیم همه میگفتن یکم صاف بشینید😂

از بس من خسته ام بود زیر میگاپ آرایشگره خوابم برده بود😂😂