2777
2789
سلام به همه خانم های گل به عبارتی مادرهای آینده ان شاالله آینده نزدیک از خدا میخوام از صمیم قلب همگ ...

نمیدونم چرا ولی اصلا حرفلتو درک نمیکنم عزیزم من راضیم نی نی بیاد وقتمو براش میزارم ارامشمو براش میزارم از گردش تفریحم براش میزنم هر کاری براش میکنم فقط میخوام باشه بهم لبخند بزنه فکر میکنم لذت داشتنش از دردسرش بیشتر باشه 

خدایا دریا دریا شکرت
نمیدونم چرا ولی اصلا حرفلتو درک نمیکنم عزیزم من راضیم نی نی بیاد وقتمو براش میزارم ارامشمو براش میزا ...

منم همینطور 

اللهم عجل لولیک الفرج. برا سلامتی و تعجیل در فرج  آقام امام زمان عجل الله تعالی دوست داشتی صلوات بفرست   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا ولی اصلا حرفلتو درک نمیکنم عزیزم من راضیم نی نی بیاد وقتمو براش میزارم ارامشمو براش میزا ...

شما ناراحت شدی از بیبی چک منفی عزیزم

منظورم ازین همه حرف این بود که نی نی میاد ولی تا وقتی بیاد خودتونو ناراحت نکنید ، به موقعش میاد دیر یا زود داره فقط ، من احساس کردم که زندگیتونو تحت شعاع قرار داده این قضیه خواستم بدونید که تا وقتی بیاد بدون نی نی هم میشه خوش بود

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
منم از بی بی چک متنفرم خیلی وقته که دیگه نمیخرم  این ماه رمضان هم گذشت این شب های قدرم گذشت ما ...

مت هیچ موقع یادم نمیره ماه پیش وقتی بی بی چک گذاشتم دیدم 2 خط شد فرداش گذاشتم دیدم 2 خط شد انقدر خوشحال بودیم با شوهرم همش گریه میکردیم باورمون نمیشد پس فردا ازمایش دادم بتام169 بود بعد یه هفته همه این خوشحالیا تموم شد چون فقط نطفه تشکیل شده بود 

و من پریود شدم

ایشاله هر کی چش م انتظالر دو خط بی بی چکو داره مثل من نشه

شما ناراحت شدی از بیبی چک منفی عزیزم منظورم ازین همه حرف این بود که نی نی میاد ولی تا وقتی بیاد خود ...

اره عزیزم میدونم که خیلی بده که از صبح تا شب به بچه ای که هنوز نیست فکر کنی شما درست میگید ببخشید که اشتباه متوجه شدم اول 💋💋

خدایا دریا دریا شکرت
فقط خدا میتونه مشکل ماروحل کنه نمیدونم چرانمیخواد حکمتشو شکر ولی ماهم آدمیم دل داریم

واقعا منم بعضی وقتها پیش خودم فکر میکنم چرا من باید پی س او باشم از وقتی یاد دارم درست پریود نشدم همش باقرص و دارو

مت هیچ موقع یادم نمیره ماه پیش وقتی بی بی چک گذاشتم دیدم 2 خط شد فرداش گذاشتم دیدم 2 خط شد انقدر خوش ...

😢😢😢😢😢 خیلی متاسفم انشاالله بارداری بعدی به یه نی نی سالم تو بغلتون ختم بشه 

خدایا دریا دریا شکرت

دست‌هاى خالیم

دسـتاویز دل‌هاى پاکتان

ما را نیز در این

لحظات ناب از میهمانی خدا

نه به بهای لياقت

بلکه به رسم رفاقت دعاکنید

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙

خانومها دیشب برای همه منتظرا دعا کردم عزیزانم الان که پسرم سر نوشتن مشقهای چرتکش داره منو دیوونه می کنم بازم از خدا میخام این روز منو نصیب شمام بکنه خدایا به همه منتظرا نی نی سالم عطا کن.البته به خودم هم نی نی دوم بده خدا جونم.

با تمام وجودم درکتون میکنم... مگه میشه آدم آروم باشه... هیچ چی مث این انتظار لعنتی و بی بی چکای منفی ...

عزیزم من خودم همین مساله رو داشتم وهر دفعه دکترا بهم میگفتن آروم تر باشیم استرس رو دور کنیم چون تاثیر داره و ببخشید فقط از رابطه لذت  ببریم من با تمام وجودم سعی میکردم و میدونم یعنی چی ..هر دفعه که پریود میشدم وخوب این تجربه ای بود که من داشتم و میخواستم به دوستانم گفته باشم  

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
خانومها دیشب برای همه منتظرا دعا کردم عزیزانم الان که پسرم سر نوشتن مشقهای چرتکش داره منو دیوونه می ...

مرسی مامان شیدا جون انشاالله 

خدایا دریا دریا شکرت

عزيزان من امسال بعد از ١١سال خدا بهم عيدي داد

كاملا بي خيال شده بوديم خودم و شوهرم يعني اصلا ديگه بهش فكر نمي كرديم تصميم داشتيم بريم از بهزيستي بچه بياريم منم رفته بودم دانشگاه براي ادامه تحصيل كه خدا معجزه اش رو نشونمون داد هنوز هم تو شوك باور كردنشيم 

هيچ وقت نا اميد نشيد 

من خيلي نااميد بودم تا حدود ١سال پيش خيلي جاها رفتم 

ولي ديگه گفتم شايد مصلحت اينه و بي خيال شدم 

ايشالا به زودي همه كساني كه منتظر بچه ان خدا بهشون بده 

فقط خود خدا   اميد داشته باش
عزيزان من امسال بعد از ١١سال خدا بهم عيدي داد كاملا بي خيال شده بوديم خودم و شوهرم يعني اصلا ديگه ب ...

عزیزمممم خدا برات نگهش داره و دامن همه منتظرا رو سبز کنه ❤❤

خدایا دریا دریا شکرت