2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستای من اومدم تو این تاپیک چون هنوز یادم نرفته دردایی که تو اتنظار کشیدم... فقط یه چیزی بهتون بگم ...

خدا نی نیتو برات نگه داره من تا ته دنیا هم ازش میخوام انقدر التماسش میکنم که دلش به رحم بیاد

خدایا دریا دریا شکرت
فقط خدا میتونه مشکل ماروحل کنه نمیدونم چرانمیخواد حکمتشو شکر ولی ماهم آدمیم دل داریم

دقیقا بعضی وقت ها به خودم میگم یعنی انقدر بدم که لیاقت ندارم مادر بشم

خدایا دریا دریا شکرت
تاتایی جون چندوقت منتظربودی؟

یه سال و گذاشته بود ماکارونی جان.‌‌

فقط اینو بگم من چون کار شوهرم شیفیته و خیلی تنهام این انتظار برام عذاب بود... حتی به گربه های حامله تو کوچه هم حسددیم میشد و ازشون بدم می اومد😢😢😢

فقط خدا میدونه چی کشیدم فقط خدااا

زن باید مغرور و خودخواه و بی درک و فهم باشه تا مرد زندگیش عاشقش باشه..😏
خدا نی نیتو برات نگه داره من تا ته دنیا هم ازش میخوام انقدر التماسش میکنم که دلش به رحم بیاد

انشالله همین زودی همتون باردار میشین و میفهمین که خدا چقد بزرگه فقط همه چی زمان خودشو داره... 

عزیزانم انشالله  دامن همه تون بزودی زود سبز بشه ..در ضمن  بدونید نگرانی و استرس خودش روی این موضوع  بی تاثیر نیست سعی کنید کمتر فکر کنید و ارامتر باشید موفق باشید همتون امین ...

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
من همه چیزوسپردم دست خداتاتایی جون امابازم دلم آروم نیست آروم نیستم همش غصه شوهرمو میخورم که دوست دا ...

با تمام وجودم درکتون میکنم... مگه میشه آدم آروم باشه... هیچ چی مث این انتظار لعنتی و بی بی چکای منفی عذاب آور نیس... دعای یستشیر رو نذر کنین ۴۰ روز... من ۱۷ روز حامله شدم... نذر و نیاز کنین تا نده دست نکشین ازش

خوش به حالت توتی جان تو الان یه فرشته داری تورو خدا برا من دعا کن دیگه تحمل ندارم حس میکنم دارم افسر ...

انشالا نوبت شما هم میشه فقط استرس از خودت دور کن چون بدترین چیز هستش دوست خواهرم بخاطر همین استرس چندسال بچه دار نمیشد هیچ ایرادی هم نداشتن هیچ کدوم اخری رفت دنبال خیاطی و کلا به در بیخیالی زد حامله شد دوتا پشت هم اورد

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  

سلام به همه خانم های گل به عبارتی مادرهای آینده ان شاالله آینده نزدیک

از خدا میخوام از صمیم قلب همگی به زودی مادر بشید .. الهی آمین

گفتم چند کلمه باهاتون حرف بزنم برای یک روز دنیارو از دید من ببینید ولی قبلش یه سوال ازتون دارن خانم گلا، اگه جامعه اینجوری بود که بعضی آدما بچه میاوردن بعضیا نمیخواستن بازم انقدر قصه میخوردید؟

من چندین ساله ازدواج کردم واقعا تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم تصمیم گرفتیم با همسرم یار و عشق ابدی هم باشیم ، درسته بچه نعمته فوق العادست یک معجزست اما تا حالا اینجوری به قضیه نگاه کردید که بچه میاد چقدر مسئولیت بیشتر میشه؟وقت کمتر میشه؟استرس بیشتر میشه؟ اینکه یه مریض شه مادر میمیره و زنده میشه؟به این فکر کردید که اینجوری چقدر بیشتر وقت برای سازندگی دارید؟

وای همون سکوت خونه چقدر خوبه! 

من هر ماه پریود میشم خدارو شکر میکنم ، جلوگیریم با قرصه

عزیزا من این حرف هارو زدم که بگم نگران نباشید برای خودتون زندگی کنید نی نی هم میاد مطمئن باشید دیگه چیزی به اسم نازایی وجود نداره من قول میدم نی نی میاد

ولی خودتونو پیر نکنید از وقتتون در جهت پیشرفت استفاده کنید که نی نی بیاد وقت سر خاروندن نیست

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....