2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هيچكس باور نميكنه مشكل از شوهرمه فكر ميكنن صددرصد من مقصرم

خیلی سخته حرف مردم درکت میکنم ولی بیشتر از حرف مردم دل منو خونه سوت و کورم میسوزونه 😢😢

خدایا دریا دریا شکرت

منم خیلی بچه دوست دارم ولی سه ساله عقدیم هروقت میایم عروسی کنیم یه نفرمیمیره وعروسیمون به تاخیرمی افته امیدوارم تااخرتابستون عروسی کنیم که ان شالله اذربارداربشم زودتربچه دارشم

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙

من درد شما رو تجربه نکردم تازه باردارری دومم ناخاسته پیش اومد. ولی یه خواهرم 7 سال بخاطر اسپرم ضعیف شوهرش منتظر بود الان یه پسر 4 ساله داره.خواهر دیگم بخاطر مشکل شوهرش چندتا بچه سقط کرد تا بلاخره با استراحت مطلق یه پسر اورد ولی بچه دومشو راحت بود شماها هم امیداتون از دست ندید

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  
منم خیلی بچه دوست دارم ولی سه ساله عقدیم هروقت میایم عروسی کنیم یه نفرمیمیره وعروسیمون به تاخیرمی اف ...

عزیزم انشاالله که تابستون به سلامتی و دل خوش میتونید عروسی کنید و تو اولین اقدام مامان بشی خانومی 😍😍

خدایا دریا دریا شکرت
خیلی سخته حرف مردم درکت میکنم ولی بیشتر از حرف مردم دل منو خونه سوت و کورم میسوزونه 😢😢

انشاله به زودی باردارمیشی ماهم همدردتیم . 

تورو خدا تو این روزای عزیز براهم دعا کنیم من که شدید محتاج دعاهاتونم امروزم سر ی موضوعی با شوهرم بحثم شد سرکار فقط گریه کردم 

خدا خودش دامن همه منتظرارو سبز کنه... 

اللهم عجل لولیک الفرج. برا سلامتی و تعجیل در فرج  آقام امام زمان عجل الله تعالی دوست داشتی صلوات بفرست   
من درد شما رو تجربه نکردم تازه باردارری دومم ناخاسته پیش اومد. ولی یه خواهرم 7 سال بخاطر اسپرم ضعیف ...

خوش به حالت توتی جان تو الان یه فرشته داری تورو خدا برا من دعا کن دیگه تحمل ندارم حس میکنم دارم افسرده میشم 

خدایا دریا دریا شکرت
انشاله به زودی باردارمیشی ماهم همدردتیم .  تورو خدا تو این روزای عزیز براهم دعا کنیم من که شدی ...

خدا که صدای منو نمیشنوه فکر کنم باهام قهر کرده 😢😢😢 ولی هر روزو شب ازش میخوام همه منتظرا دامنشون سبز بشه شما هم برا ما دعا کن گلم

خدایا دریا دریا شکرت

دوستای من اومدم تو این تاپیک چون هنوز یادم نرفته دردایی که تو اتنظار کشیدم... فقط یه چیزی بهتون بگم وه همه میگفتن و من باورم نمیشهد...

سه تا راه برای بارداری...

۱ بیخیالی

۲ توکل خالطانه به خداا

۳ تشخیص دقیق روزای حساس تخمک گذاری و تقویت بدن

ازتون خواهش میکنم ناامید نشین از درگاهش.. خال۱لنه التماس کنین به خدا من تو اوج ناامیدی معجزه دیدم.... تو اوج تنهاییم وقتی از همه جا بریدم و دکترا بهم گفتن تخمدانات کار نمیکنن... همون ماه حامله شدم

زن باید مغرور و خودخواه و بی درک و فهم باشه تا مرد زندگیش عاشقش باشه..😏
 عزیزم انشاالله که تابستون به سلامتی و دل خوش میتونید عروسی کنید و تو اولین اقدام مامان بشی خ ...

• ان شالله عزیزم همچنین شماهم به زودی زود مامان بشی 
خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙