2777
2789
عنوان

کیا کاشان رفتن راهنمایی کنند لطفا

221 بازدید | 8 پست

دارم میرم کاشان 

کجاهاشو وقت بذارم ببینم؟جاهلیی که خاصه و همه نمیرن کجاست؟

کجا اقامت کنم؟بوگردی یا سوییت داخل شهر؟

شنیدم قمصر هم خوبه اره؟

باغ فین

خونه های تاریخی 

رصد خونه 

حتما برو

ما سوییت گرفتیم

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم باغ فین و خانه طباطبایی ها رو برو

تپه‌ های سیلک اگه آثار باستانی دوست داری برو

مشهد ارهال اگه مذهبی هستی برو

آبشار نیاسر  برو 

بستنی گل نظر بود چی بود یادم نمیاد اون هم عالی بود

اقامت هم بسته به بودجه و سلیقت و اینکه از کجا میای چند شب میخای یمونی

شوهرم کاشانی  خونه تاریخی ها و باغ فین و آبشار نیاسر برو  بوم گردی برو شهر ب ر زک

اقامتگاه بوم‌گردی بجز قشنگی چه جاهایی لطرافشه که بشه برم وقت بگذرونم؟ دو شب کاشانم یک شب داخل شهر ، یک شب هم میگم یا قمصر برم یا بومگردی

گلم باغ فین و خانه طباطبایی ها رو برو تپه‌ های سیلک اگه آثار باستانی دوست داری برو مشهد ارهال اگه ...

من دو شب کاشانم میگم اقامت تکراری نداشته باشم برای همین میگم شب دوم رو قمصر برم بمونم یا اقامتگاه بوم‌گردی ؟ جایی رو میشناسی 

من دو شب کاشانم میگم اقامت تکراری نداشته باشم برای همین میگم شب دوم رو قمصر برم بمونم یا اقامتگاه بو ...

گلم من بومگردی نرفتم تا حالا ولی از تو سایت جا جیگا اینا میتونی بگیری نظراتشونم بخونی کمکت میگنخ