2777
2789
عنوان

از همسایمون دلم گرفته

1348 بازدید | 24 پست

وقتی پسرم مریضه بهش اطلاع میدم بچتو نفرست خونه که پسرم مریضه اونم که به قول خودش همیشه میگه من حساس نیستم ،امروز بچه اش اسهال و استفراغ داشته فرستاده خونمون پسرم ویروس گرفته هنوز سرماخوردگیش خوب نشده کلی بالا آورد و می‌گفت شکمم درده و سردمه

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭

نمیتونید بگید نه؟!

پس هرچی سرتون میاد حقتونه ببخشیداااا  

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره با همچین آدم بیشعوری رفت و آمد نکنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
کلا کات کن از رفت و امد با همسایه بیزارم سلام علیک داریما. تو پارکینگ همو ببینیم شاید ده دقیقه حرف ...

پیرررررر عسل سایت 

چه کردی با گیسوان خود  و چه سپید مویی در راه جان فدایی نی نی سایت عرضه داشته اس🤗🤗🤗🤗🤗

خدایا خودت پشت و پناهم باش

خیلی کار راحتیه فقط یکمی مقاومت و اعتماد به نفس میخواد.

بچش که اومد در خونه بگو :برو خونتون امروز وقتش نیست پسرم

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷
خیلی کار راحتیه فقط یکمی مقاومت و اعتماد به نفس میخواد. بچش که اومد در خونه بگو :برو خونتون امروز و ...

پسرم بدتر به حرفم گوش نمیده چون همسن هم هستن دوست داره باهاش بازی کنه الآنم بی‌حال خوابیده از اونایی هست که کم اشتهاست و هیچ غذایی رو دوست ندارن جز برنج سفید

کلا کات کن از رفت و امد با همسایه بیزارم سلام علیک داریما. تو پارکینگ همو ببینیم شاید ده دقیقه حرف ...

من اصلا باهاش صحبتی نمیکنم جز همین موارد اونم بخاطر بچه ها