2777
2789
عنوان

از همسایمون دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 24 پست
خب به همسایتون محترمانه بگو وقتی بچت مریضه نفرسته ‌جایی  به نظرم وقتی رعایت نمیکنن رفت وآمد نک ...

قایم می‌کنه نمیگه مریضه

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
پسرم بدتر به حرفم گوش نمیده چون همسن هم هستن دوست داره باهاش بازی کنه الآنم بی‌حال خوابیده از اونایی ...

اخی.🌱

عزیزم سعی کن  یه جور دیگه سرگرمش کنی.

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونید بگید نه؟! پس هرچی سرتون میاد حقتونه ببخشیداااا  

خودم بفهمم که مریضه راهش نمی‌دم اما نمیگه پسرم مریضه قایم می‌کنه،نمیتونم پسرمو کنترل کنم به حرفم گوش نمیده داد میزنه که میخوام باهاش بازی کنم

مثلا چطوری چیکار کنم که سرگرم بشه

خودت باهاش قایم باشک بازی کن.گرگم به هوا بازی کنید،یابرید بیرون قدم بزنید.

یا بهش بگو بیا تو اشپزی کمکم کن تا یاد بگیری.

خیلی از بچه ها رو اگه لم اخلاقشون دستت بیاد، زود راه میان با ادم.

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷
خودت باهاش قایم باشک بازی کن.گرگم به هوا بازی کنید،یابرید بیرون قدم بزنید. یا بهش بگو بیا تو اشپزی ...

خیلی عصبیم می‌کنه طفلکی یه کارایی می‌کنه که خیلی زود از دستش عصبانی میشم سرش داد میزنم برا همین اونم داد زدن رو یاد گرفته و عصبی شده😔

خودت باهاش قایم باشک بازی کن.گرگم به هوا بازی کنید،یابرید بیرون قدم بزنید. یا بهش بگو بیا تو اشپزی ...

مثلا میگن آروم داداشت خوابیده ،دوماهشه ،بعد بیشتر داد میزنه تا بیدارش میکنه

مثلا میگن آروم داداشت خوابیده ،دوماهشه ،بعد بیشتر داد میزنه تا بیدارش میکنه

کاملا طبیعیه که بچه رفتار رو از پدر و مادر یاد میگیره و البته لجباز‌شده.

باید بهش بیشتر محبت کنید تا خوب بشه.فقط مواظب باشین لوس نشه🌱

اجازه نده بچت خونه کسی بره واجازه نده بچه کسی خونت بیا....یکی از آشناها بچشو با اجازه خودش فرستاد خونه همسایه واونجا بچش با آب‌جوش سوخت وپدر همسایه چند سال تمام با دادگاه در آورد وبیچارشون کرد.

بهش پیام بده بگو من حساسم وقتی بچت مریضه نزار بیاد خونم بچه هام دوتاشون ازش گرفتن دوروزه بالا میارن(یکم پیاز داغشو زیاد کن)

کربلا به ماآموخت اصلح راانتخاب کنیم حتی اگر72نفر باشیم 💔         باآل علی هرکه دراُفتاد وراُفتاد..لبیک یاخامنه ای ،لبیک یاحسین است💖جانم فدای رهبر   💞      💞   گر پدر نیست تفنگ پدری هست هنوز،سردارعزیز راهت ادامه دارد  .....  پاینده جمهوری اسلامی ایران  ...    الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم                                    کوروش بازوی نظامی یهود بوده همه تاریخ نویسانی که از کوروش تعریف و تمجید می کنند یهود ی بوده اند. فرزند کوروش به اسم خشایار مست ملنگ باعث کشتار عظیم ایرانیان شد که به عید پوریم یهودیان معروف است. تنها حکومتی که سکه ای از آن پیدا نمی شود هخامنشی است در حالی که ماقبل هخامنشی سلسله هایی دارای سکه مضروب هستند. هخامنشیان یک نیروی نظامی بودند و هیچ ارتباطی با اقوام ایرانی نداشته اند..  ..رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت....ما رجایی را شنیدیم و رئیسی را دیدیم