2777
2789

مربیم کلی قرص ویتامین نوشته هرروز ۹ تا قرص میندازم،مشکلی پیش نمیاد به نظرتون؟

کلی اب میخورم همراهشون کلا خوابیدم تو دستشویی🫠

نه تا چه خبر 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم با یه دکتری داروسازی کارشناس تغذیه ای چیزی مشورت کن

این روزا مربیا خیلی نسخه می‌پیچن

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

معدت داغون میشه روزی نه تا

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

اره خودمم همین حسو دارم اما بعضیا میگن ویتامین کاری نمیکنه…نمیدونم والا

نه اگ بدنت نیاز داره بخور سرخود ک نمیشه

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

ویتامین b1 و b6 و b12 و کلاژن و امگا۳ و منیزیم و کرومیوم و ویتامین سی و اهن

عزیزم من تجربه ندارم بابت این موضوع ولی به حرف اون کاربره که میگه با دکتر مشورت کن گوش بده

تا دکتر بهتر راهنماییت کنه

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚
رژیم غذاییت چطوره؟

رژیمم نوشته برام مثلا صبحانه یه برش نون جو با گردو و کره بادوم‌زمینی

میان وعده هم داره بعدش ناهار که ۶ قاشق برنج کته با ۲۰۰ گرم فیله مرغ با کاهو

عصرانه و شامم داده قبل خوابم دمنوش دارچین