2777
2789

من 14 هفته سرکلاژ شدم

تا الان که 25 هفتم مشکلی باهاش نداشتم

از اول بارداریم سرویکسم 31 میلیمتر بود هم قبل از عمل هم بعدش

اما هفتهء گذشته تو 24 هفته که سونوی طول سرویکس داشتم شده بود 33 میلیمتر

البته استراحت دارم و پرولوتون هفتگی هم میزنم

.Pain🔥you made me a believer

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من 12 هفته 31 بودم دو هفته بعد 21 شدم اورژانسی سرکلاژ شدم میخوام ببینم نگه میداره این حالا تا آخر ؟ ...

چقدر کاهش داشته یهو

آره توکل بخدا رعایت کن چرا نگه نداره

پرولوتون کمکت میکنه استراحت هم

دستشوییت حتما فرنگی باشه 

چقدر کاهش داشته یهو آره توکل بخدا رعایت کن چرا نگه نداره پرولوتون کمکت میکنه استراحت هم دستشوییت ...

فانلینگ نداشت یعنی باز نشده بود ولی دکتر گفت خیلی نرم بود نمیدونم یهو چرا اینقدر کم شد استراحتم داشتم میخوام 22 به بعد پساری هم بزارم 

شکرت خدا
فانلینگ نداشت یعنی باز نشده بود ولی دکتر گفت خیلی نرم بود نمیدونم یهو چرا اینقدر کم شد استراحتم داشت ...

پساری رو اکثرا دکترا زیرِ بارش نمیرن دکترا چیزِ جالبی نیست اگر رعایت کنی همین سرکلاژ کافیه

منم دهانه اینتکت بود کوتاه هم نشده بود اما چون دفعهء قبل باسرویکس 35 دچار زایمان زودرس شدم دکترم از اول بارداریم کفت به محض اینکه nt رو دادی باید سرکلاژ شی

پساری رو اکثرا دکترا زیرِ بارش نمیرن دکترا چیزِ جالبی نیست اگر رعایت کنی همین سرکلاژ کافیه منم دهان ...

من تو سایتای خارجی خوندم تاثیر خوبی داره فقط چون جسم حارجی هست یخورده ممکنه احساس ناراحتی بده من که میگفتم الان بزار گفت اگه سنگین شد مشکلی داشتی میزارم من احتمالا میزارم اصلا تحمل ندارم بچه طوریش بشه 

توکل بر خدا 

شکرت خدا

منم هفته۱۴ سرکلاژ شدم شیاف استفاده میکنم از هفته ۱۲ وهر ۱۲ روز پرولوتون میزدم که اخریش هفته گذشته بود ولی شیاف رو تا ۳۶ هفته باید استفاده کنم الان ۳۵ هستم تیکرم بر اساس سزارین گذاشتم😀

مامانی وسه تا جوجه دوست داشتنی