بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فانلینگ نداشت یعنی باز نشده بود ولی دکتر گفت خیلی نرم بود نمیدونم یهو چرا اینقدر کم شد استراحتم داشت ...
پساری رو اکثرا دکترا زیرِ بارش نمیرن دکترا چیزِ جالبی نیست اگر رعایت کنی همین سرکلاژ کافیه
منم دهانه اینتکت بود کوتاه هم نشده بود اما چون دفعهء قبل باسرویکس 35 دچار زایمان زودرس شدم دکترم از اول بارداریم کفت به محض اینکه nt رو دادی باید سرکلاژ شی
پساری رو اکثرا دکترا زیرِ بارش نمیرن دکترا چیزِ جالبی نیست اگر رعایت کنی همین سرکلاژ کافیه منم دهان ...
من تو سایتای خارجی خوندم تاثیر خوبی داره فقط چون جسم حارجی هست یخورده ممکنه احساس ناراحتی بده من که میگفتم الان بزار گفت اگه سنگین شد مشکلی داشتی میزارم من احتمالا میزارم اصلا تحمل ندارم بچه طوریش بشه
منم هفته۱۴ سرکلاژ شدم شیاف استفاده میکنم از هفته ۱۲ وهر ۱۲ روز پرولوتون میزدم که اخریش هفته گذشته بود ولی شیاف رو تا ۳۶ هفته باید استفاده کنم الان ۳۵ هستم تیکرم بر اساس سزارین گذاشتم😀