سلام . به نظرتون میتونم خودم در منزل با خودآموز خیاطی رو یاد بگیرم ؟
میشه مرجع معرفی کنید ؟
نمیتونم برم کلاس . نه وقتش هست نه هزینه اش . خیاطی هم در حد شغل نمیخوام یاد بگیرم . درحدی که رفع حاجت کنم . مثلا پرده ای بدوزم . مانتوی دمدستی یا شلوارک و روبالشتی و ......
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
واقعا؟ینی بدون آموزش؟منم میتونم بدون آموزش از روی اونا بدوزم؟کاراش تمیز و خوشگل میشه؟اسم ژورنالش چیه ...
بورداها رو از قديم داشت كه الماني بود و خيلي شيك و وسطش هم الگو داشت . البته تو خياطي بايد خلاق باشي . مثلاً يادمه خودش يه تغييراتي روي الگو ميداد اگه ميخواست بلند تر و كوتاه تر باشه خودش تغيير ميداد . تازه همه اعداد و توضيحات الماني بود كه يك كلمه بلد نبود . بعد ها زن روز هم ميخريد اون هم وسطش الگو داشت با توضيح . نميدونم الان هم هست يا نه .
Arise, awake and stop not untill the goal is reached برخیز وبلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده.
بورداها رو از قديم داشت كه الماني بود و خيلي شيك و وسطش هم الگو داشت . البته تو خياطي بايد خلاق ...
من فکر میکنم باید برای اینکار حتما اصول پایه و اولیه رو بلد باشیم . مادر خودمم کلی بوردا و الگو و بند و بساط داره ولی اگر به من بده مثل یک بیسواد که به کتاب نگاه کنه رفتار خواهم کرد .