سلام . به نظرتون میتونم خودم در منزل با خودآموز خیاطی رو یاد بگیرم ؟
میشه مرجع معرفی کنید ؟
نمیتونم برم کلاس . نه وقتش هست نه هزینه اش . خیاطی هم در حد شغل نمیخوام یاد بگیرم . درحدی که رفع حاجت کنم . مثلا پرده ای بدوزم . مانتوی دمدستی یا شلوارک و روبالشتی و ......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا؟ینی بدون آموزش؟منم میتونم بدون آموزش از روی اونا بدوزم؟کاراش تمیز و خوشگل میشه؟اسم ژورنالش چیه ...
بورداها رو از قديم داشت كه الماني بود و خيلي شيك و وسطش هم الگو داشت . البته تو خياطي بايد خلاق باشي . مثلاً يادمه خودش يه تغييراتي روي الگو ميداد اگه ميخواست بلند تر و كوتاه تر باشه خودش تغيير ميداد . تازه همه اعداد و توضيحات الماني بود كه يك كلمه بلد نبود . بعد ها زن روز هم ميخريد اون هم وسطش الگو داشت با توضيح . نميدونم الان هم هست يا نه .
Arise, awake and stop not untill the goal is reached برخیز وبلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده.
بورداها رو از قديم داشت كه الماني بود و خيلي شيك و وسطش هم الگو داشت . البته تو خياطي بايد خلاق ...
من فکر میکنم باید برای اینکار حتما اصول پایه و اولیه رو بلد باشیم . مادر خودمم کلی بوردا و الگو و بند و بساط داره ولی اگر به من بده مثل یک بیسواد که به کتاب نگاه کنه رفتار خواهم کرد .