2821
2789
عنوان

میتونم ؟

325 بازدید | 15 پست

سلام . به نظرتون میتونم خودم در منزل با خودآموز خیاطی رو‌ یاد بگیرم ؟

میشه مرجع معرفی کنید ؟

نمیتونم برم کلاس . نه وقتش هست نه هزینه اش . خیاطی هم در حد شغل نمیخوام یاد بگیرم . درحدی که رفع حاجت کنم . مثلا پرده ای بدوزم . مانتوی دم‌دستی یا شلوارک و روبالشتی و ......

ممنون میشم راهنمایی کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در صد ميتوني .مامان من همه لباسهاي ما و خودش رو از روي بورداهاي خارجي ميدوخت .  الان ديگه با اينترنت خيلي خيلي راحت تر شده .  

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
صد در صد ميتوني .مامان من همه لباسهاي ما و خودش رو از روي بورداهاي خارجي ميدوخت .  الان دي ...

مامان خودم خیاطه . چندسال هم مربی بوده و دقیقا مثل مامان شما ما هم غنی بودیم از لباس . 

ولی من دسترسی بهش ندارم برای یادگیری متاسفانه

هیچی هم بلد نیستم 

باید از ابتدا یاد بگیرم . فقط راسته دوزی بلدم و زیگزاگ و ...

اوج هنرم دوختن قاب دستماله

ممنونم ازت

یه خانومی تو مترو داشت صحبت میکرد با دوستش میگفت سی دی اموزشی خیاطی رو خریده و خیلی بهش کمک کرده   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
صد در صد ميتوني .مامان من همه لباسهاي ما و خودش رو از روي بورداهاي خارجي ميدوخت .  الان دي ...

واقعا؟ینی بدون آموزش؟منم میتونم بدون آموزش از روی اونا بدوزم؟کاراش تمیز و خوشگل میشه؟اسم ژورنالش چیه؟

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 
واقعا؟ینی بدون آموزش؟منم میتونم بدون آموزش از روی اونا بدوزم؟کاراش تمیز و خوشگل میشه؟اسم ژورنالش چیه ...

بورداها رو از قديم داشت كه الماني بود و خيلي شيك و وسطش هم الگو داشت . البته تو خياطي بايد خلاق باشي . مثلاً يادمه خودش يه تغييراتي روي الگو ميداد اگه ميخواست بلند تر و كوتاه تر باشه خودش تغيير ميداد . تازه همه اعداد  و توضيحات الماني بود كه يك كلمه بلد نبود . بعد ها زن روز هم ميخريد اون هم وسطش الگو داشت با توضيح . نميدونم الان هم هست يا نه . 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
واقعا؟ینی بدون آموزش؟منم میتونم بدون آموزش از روی اونا بدوزم؟کاراش تمیز و خوشگل میشه؟اسم ژورنالش چیه ...

اسم ژورنالش همون بوردا ست ! Burda 

بورداها رو از قديم داشت كه الماني بود و خيلي شيك و وسطش هم الگو داشت . البته تو خياطي بايد خلاق ...

من فکر میکنم باید برای اینکار حتما اصول پایه و اولیه رو بلد باشیم . مادر خودمم کلی بوردا و الگو و بند و بساط داره ولی اگر به من بده مثل یک بیسواد که به کتاب نگاه کنه رفتار خواهم کرد . 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

یک سوال

1380___amir______ | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز