2777
2789
عنوان

میتونم ؟

325 بازدید | 15 پست

سلام . به نظرتون میتونم خودم در منزل با خودآموز خیاطی رو‌ یاد بگیرم ؟

میشه مرجع معرفی کنید ؟

نمیتونم برم کلاس . نه وقتش هست نه هزینه اش . خیاطی هم در حد شغل نمیخوام یاد بگیرم . درحدی که رفع حاجت کنم . مثلا پرده ای بدوزم . مانتوی دم‌دستی یا شلوارک و روبالشتی و ......

ممنون میشم راهنمایی کنید.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

صد در صد ميتوني .مامان من همه لباسهاي ما و خودش رو از روي بورداهاي خارجي ميدوخت .  الان ديگه با اينترنت خيلي خيلي راحت تر شده .  

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
صد در صد ميتوني .مامان من همه لباسهاي ما و خودش رو از روي بورداهاي خارجي ميدوخت .  الان دي ...

مامان خودم خیاطه . چندسال هم مربی بوده و دقیقا مثل مامان شما ما هم غنی بودیم از لباس . 

ولی من دسترسی بهش ندارم برای یادگیری متاسفانه

هیچی هم بلد نیستم 

باید از ابتدا یاد بگیرم . فقط راسته دوزی بلدم و زیگزاگ و ...

اوج هنرم دوختن قاب دستماله

ممنونم ازت

یه خانومی تو مترو داشت صحبت میکرد با دوستش میگفت سی دی اموزشی خیاطی رو خریده و خیلی بهش کمک کرده   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
صد در صد ميتوني .مامان من همه لباسهاي ما و خودش رو از روي بورداهاي خارجي ميدوخت .  الان دي ...

واقعا؟ینی بدون آموزش؟منم میتونم بدون آموزش از روی اونا بدوزم؟کاراش تمیز و خوشگل میشه؟اسم ژورنالش چیه؟

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 
واقعا؟ینی بدون آموزش؟منم میتونم بدون آموزش از روی اونا بدوزم؟کاراش تمیز و خوشگل میشه؟اسم ژورنالش چیه ...

بورداها رو از قديم داشت كه الماني بود و خيلي شيك و وسطش هم الگو داشت . البته تو خياطي بايد خلاق باشي . مثلاً يادمه خودش يه تغييراتي روي الگو ميداد اگه ميخواست بلند تر و كوتاه تر باشه خودش تغيير ميداد . تازه همه اعداد  و توضيحات الماني بود كه يك كلمه بلد نبود . بعد ها زن روز هم ميخريد اون هم وسطش الگو داشت با توضيح . نميدونم الان هم هست يا نه . 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
واقعا؟ینی بدون آموزش؟منم میتونم بدون آموزش از روی اونا بدوزم؟کاراش تمیز و خوشگل میشه؟اسم ژورنالش چیه ...

اسم ژورنالش همون بوردا ست ! Burda 

بورداها رو از قديم داشت كه الماني بود و خيلي شيك و وسطش هم الگو داشت . البته تو خياطي بايد خلاق ...

من فکر میکنم باید برای اینکار حتما اصول پایه و اولیه رو بلد باشیم . مادر خودمم کلی بوردا و الگو و بند و بساط داره ولی اگر به من بده مثل یک بیسواد که به کتاب نگاه کنه رفتار خواهم کرد .