caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 عنوان واسه دانشگاه هر چی میپوشم میگن خوب نیست 80 بازدید | 8 پست سلام همش بهم گیر میدن چی بپوشم دیگه؟ی مانتو مامانم داره تا زیر زانو ولی مامانم میگه بهت میادبدم میاد مانتو انقد بلندبنظرتون زشت نیست؟والله میبینم بدتر از من توی محیط دانشگاه چرا به اونا هیچی نمیگن هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم 1403/02/08 | 19:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 عبا مشکی جلو دکمه بگیر بپوش اومدی بیرون دربیار 🫠🤦♀️ بچه ها ی موقعه میرن اعتراض میکنن تیپ داخل سالن رو ببینن میرن میگن هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
انگورقرمزم عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 1681 بچه ها ی موقعه میرن اعتراض میکنن تیپ داخل سالن رو ببینن میرن میگن چه همکلاسی هایی داری
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 چه همکلاسی هایی داری خیلی عوضیننمیدونم چکار کنمبنظرت اگه اون مانتو مشکی بلنده رو بپوشم خیلی زایه س؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
انگورقرمزم عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 1681 خیلی عوضین نمیدونم چکار کنم بنظرت اگه اون مانتو مشکی بلنده رو بپوشم خیلی زایه س؟ اوکیه ولی اگه لاغری ن
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 اوکیه ولی اگه لاغری ن لاغرم خبر مرگم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
انگورقرمزم عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 1681 لاغرم خبر مرگم دور از جونت اما مشکی بلند با لاغر اندام برا دانشگاه خوب نمیشه با این همکلاسی هایی که داری هم احتمالا اذیتت کنن