2777
2789
عنوان

کسی از نامزدش کادو طلا گرفته؟

157 بازدید | 24 پست

نامزد هم رسمی هم دوست پسر 

سیاست خاصی داشتید یا هی نشون دادید طلا دوست دارین؟ 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

بله من چون دوست پسر ندارم و برام طلا نخریده اما قول داده این ماه برام بخره چون میدونم نمیخره ولی خب من که دوس پسر ندارم🫠🫠🫠🫠🤣🤣🤣🤣

(شوخی بود اسی)🤣

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیاست نداشتم خودشون برام طلا می‌خریدن با مناسبت های مختلف

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

والا بعد این همه سال زندگی یه تیکه هم نخرید هرچی بوده خودم خریدم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من یکی از هم کلاسیام دیدم ک گرفته ولی بعد کات پس داد حالا طرف مگه قبول می‌کرد کادو پس بگیره

دختره چطور بود؟ وضع مالی پسره چی؟

برام مهم نبود که بخوام کاری کنم برام طلا بخره.حتی موقع نامزدی دستش تنگ بود خودم انگشتر نامزدی خریدم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
برام مهم نبود که بخوام کاری کنم برام طلا بخره.حتی موقع نامزدی دستش تنگ بود خودم انگشتر نامزدی خریدم

هرکسی یجوره

دیگ بستگی به وضع مالی هم داره

داره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

کدوم نامزد؟  دوست پسر یا همسر؟ ما به بعد عقد که با هم وقت میگذرونن میگیم نامزد

اوکی شما هرچی میخای حساب کن طلا گرفتی یا نه