2777
2789
عنوان

کیا موافقن برای کمک به زندانیها

374 بازدید | 21 پست

سلام خانوما امشب ماه عسل رو دیدین?

من واقعا به فکر فرو رفتم که خیلی از ماها هستیم که میتونیم حداقل اگر شده 50تومن یا حتی کمتر هم که شده کمک کنیم در عوضش دل خیلیهرو شاد میکنیم.بیاین اگر میتونین کمک کنیم.

اینجا که کسی کسی رو نمیشناسه پس ریا نمیشه.

ولی ازون راهی که تو برنامه اعلام کرد نمیشه هرکار ما کردیم ارور داد

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونموقه شلوغ بود منم مرفق نشدم الان بزن ميگيره

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

اره الان میشه.خداروشکر

ولی واقعا باید یه فکر اساسی بشه

نمکدون جان ازین طریق هرکی هرچقدر بخواد کمک میکنه تا زندانیهایی که واسه پول زندانن و شرایطمساعدی ندارن ازاد بشن

خانما من ی نذر دارم طلاست,,خیلی دلم میخاد در راهشون بدم اما نمیدونم چیکار کنم آخه هیچکس از وجود این ...

مهشیدجان اگر بتونی بری بفروشیش راحتتره اخه کمک نقدی میشه فقط

کاش این متهم های مالی رو زندونی نکنن پابند الکترونیکی بزنن و تحت نظر باشن که برن کار کنن پول در بیارن.

البته کمک کردن به اینا مخصوصا بی گناهاشون خیلی خوبه. منم موافقم.

ONLY. GOD.

بستگي داره واسه چي زندان رفته! خيلي هام كلاهبردار تشريف دارن مال مردم رو مي خورن يه ليوان ابم روش. چك بي محل ميدن و زندگيه بقيه براشون مهم نيست زندان موندنشون هم نه به درد خودشون مي خوره نه شاكي

اره الان میشه.خداروشکر ولی واقعا باید یه فکر اساسی بشه نمکدون جان ازین طریق هرکی هرچقدر بخواد کمک ...

جدی؟ چقدر خوب. ده تومن کافیه؟ یا بیشتر لازم داشتن؟؟ ممنون که گفتین من به اطرافیان میگم

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
جدی؟ چقدر خوب. ده تومن کافیه؟ یا بیشتر لازم داشتن؟؟ ممنون که گفتین من به اطرافیان میگم

تاحالا ۳میلیارد جمع شده و فقط ۷۰۰ نفر ازاد میشن

مطمئنن هرچی بیشتر بهتر

ولی خب هرکی در حد توانش

حتا کمترین مقدار هم کمک کنندست

🙃