2777
2789
عنوان

همکارم راجبم بد فکر نکنه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 17 پست
اگر خیلی نگذشته خودت بهش پیام بده بگو اون موقع که بهم پیام دادید سرم شلوغ بود اگه میخوای بازم باهاش ...

اصلا هم چین کاری نمی کنم خودم بهش پیام بدم ادمی که از چشمم بیوفته افتاده

خب میدونی مشکل اکثر ما خانوما اینه که وقتی از کسی ناراحت میشیم بهش نمیگیم که از چی ناراحت شدیم فکری قهر می کنیم و حرف نمی زنیم و انتظار داریم طرف خودش بفهمه از چی ناراحتیماما گار درست اینه گه ادم درباره موضوعی که ناداحتش کرده باطرف حرف بزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میدونی مشکل اکثر ما خانوما اینه که وقتی از کسی ناراحت میشیم بهش نمیگیم که از چی ناراحت شدیم فکری ...

درست میگی اما به نظرم رفتارم درست بود خودش عاقل باشه گرفته که مثل خودش رفتار کردم . بدقولی کرد و دروغم گفت بهم .من همیشه صاف و صادق باهاش رفتار کردم ولش کن .می دونی ادم دلش از نزدیک ترین ادمای زندگیش بشکنه دیگه سخته.منم الان اصلا وقتشو ندارم بخوام برم بگم به اون کار کنیم باهم