2777
2789
عنوان

همکارم راجبم بد فکر نکنه🙄

177 بازدید | 17 پست

من طراحم بعد ی همکار اقا داشتم باهم انلاین میشدیم تو گوگل میت و کار میکردیم و رو ی پروژه کار میکردیم خب هرروز باهم بودیم و صحبت میکردیم و راحت بودیم درد و دل می کردیم کار می کردیم میدی کلا چند ساعت باهم کلا انلاینیم بعد گذشت اون پروژه تموم شد قرار شد ی پروژه دیگه بیاره باهم کار کنیم اما بدقولی کرد و ی سری قولا بهم داد و قرار شد بهم ی موضوعیم اطلاع بده و نداد و خودم بهش پیام دادم گفت خودم بعدا پیام میدم بهت الان کار دارم گذشت سه چهارماه بعدش تازه بهم پیام داد چه خبر چیکار می کنی کلا اون موضوعاتی که برنامه ریزی کرده بودیم و قرار بود انجام بدیم رو هیچی راجبش نگفت و یکم از پول پروژه قبلیم برام نریخت😐گفت اره ازدواج کردم و سرم شلوغ بود🙄در صورتی که ما خیلی باهم دوست بودیم و توقع داشتم بگه بهم این موضوعو من اصلا جواب پیامشو ندام باز چند وقت بعد پیام داد بیا باهم کار کنیم زنگم زد جوابشو ندادم دیگه حالم ازش بهم خورد انقدر دروغ گفت و بدقولی کرد و رفاقتمو کلا باهاش تموم کردم و سراغشو نگرفتم دیگه الان میگم فکر نکنه پیش خودش که من عاشقش بودم و حالا که ازدواج کرده جوابشو ندادم دیگه🤦🤦🤦🙄😐🤮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد و دل نکن با همکار

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

بیخیال دیگه تموم شده رفته

زیاد خودتو درگیر نکن

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️

جسارتا طراح چی هستین؟ 

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️
کاش جوابشو میدادی، میگفتی نمیخوای باهاش کار کنی ، اینجوری بهتر بود.

حرصم گرفت ازش دیگه الان همش حس می کنم فکر می کنه چون بهم گفته ازدواج کرده من ناراحت شدم🙄در صورتی که اصلا من ازش خوشم نمی اومد و عاشقش نبودم فقط دوست و همکار بودیم😂

اگه واقعا عاشقش نبودی کار درست این بود که وقتی بهت گفت ازدواج کرده اول بهش تبریک بگی بعد هم گلایه کنی که اگه بهم میگفتی خوشحال میشدم و این حرفا چون احتمالا پیش خودش فکر کرده تو دوستش داری و اگه موضوع ازدواجشو بهت بگه ناراحت میشی به خاطر همین نگفته بهت تو باید وانمود میکردی که برات مهم نیست الان  که جوابشو ندادی دقیقا این طور فکر می کنه که بهش علاقه داشتی 

اگر خیلی نگذشته خودت بهش پیام بده بگو اون موقع که بهم پیام دادید سرم شلوغ بود اگه میخوای بازم باهاش کار کنی بگو الان برای شروع پروژه جدید آماده ام و اگه نمیخوای کار کنی بگو الان سر پروژه جدیدم هستم و فرصت همکاری با شما رو ندارم.

اگه واقعا عاشقش نبودی کار درست این بود که وقتی بهت گفت ازدواج کرده اول بهش تبریک بگی بعد هم گلایه کن ...

می دونی من واقعا ناراحت شدم از دستش فک کن بعد سه چهار ماه برگشته به من میگه وقت نداشتم یعنی در حد ی پیام و خبر دادنم ارزش قائل نشده واسم.من و اون ی پروژه مشترک داشتیم من تمام و کمال وظایفمو انجام داده بودم اون سایت هنوزم تکمیل نیست چون کارایی که باید میکرد و نکرده قد خر کار کردم براش به روشم نیورد پول منو بده منم واقعا رو حساب رفاقت گذشتم از چند ملیونم حتی نگفتم بهش . من بابت بی ارزشی که کرد منو حرصم گرفت ازش و گرنه گفتم ما خیلی باهم حرف میزدیم می دونست من هنوز ادم قبلی زندگیمو دوست دارم و بهش فکر می کنم و اون اصلا تایپ من نبود قطعا نمی تونه هم چین فکری کنه اگر بهم ازدواجشو زودتر می گفت ناراحت میشدم