2777
2789
عنوان

خواب ندیدن

172 بازدید | 31 پست

دوستان ی روشی هست ک حقیقت رو تد خواب با خوندن چن تا سوره میبینید. کسانی ک امتحان کردن میشه لطفا راهنمایی کنن؟ آیا این خوابا رو نباید برای کسی تعریف کرد؟ و اینکه چرا به هیچ عنوان بعصیا تا هفت شب هم چیزی نمیبینن با این ک پاکن؟ خواهش میکنم اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید؟

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

وااای نگو😭دسشب شب هفتم بود چیزی ندیدم..خاهرم هروقت میخونه خاب میبینه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااای نگو😭دسشب شب هفتم بود چیزی ندیدم..خاهرم هروقت میخونه خاب میبینه

دلیلشو نمیدونم. ولی کسی میگفت اگه برای کس دیگه کشف بزنی و اگه خواباتو برای کسی تعریف کنی دیگه نمیبینی. نمیدونم تا چ اندازه درسته.

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

من دعای خاصی نمیخونم ولی شبش بش فکرمیکنم گاهی اوقات جواب میده وخوابشا میبینم وازاینده یا وضعیت طرفم ...

به نطرتون میشه ب این خوابا اطمینان داشت خیلی حیاتیه. لطفا هر چی میدونید بگید. دوستم داره دیوونه میشه.

من شنیدم عاقبت کارت رو میبینی  من طبق تاپیک های همینجا خوندم عاقبت کارم رو دیدم که توی خواب به ...

چقدر درست از اب در اومد؟

میشه بگید چه سوره ای

بله عزیزم

این سوره ها هر کدوم هفت بار ب ترتیب

شمس

لیل

تین

توحید

فلق

ناس

به نطرتون میشه ب این خوابا اطمینان داشت خیلی حیاتیه. لطفا هر چی میدونید بگید. دوستم داره دیوونه میشه ...

بله میشه اطمینان داشت .کسی ک مث من خواب زیادمیبینه دعا نمیخواد بخونه ولی ب دوستتون بگید اون دعا ک تومفاتیحه مال خواب دیدنه رابخونه .شبا بش فکرکنه وبخوابه .من بعضی وقتا ک خیلی عصبانیم میگم بالشی ک سرما گذاشتم روت امشب خواب ببینم بفهمم دور وبرم چه خبره .

بله میشه اطمینان داشت .کسی ک مث من خواب زیادمیبینه دعا نمیخواد بخونه ولی ب دوستتون بگید اون دعا ک تو ...

اون ها رو خونده 

خیلی هم خواب صادقانه میبینه

مثلا میگه خواب جدایی خواهرش و مرگ خاله و فامیلاشونو و یا مثلا خبر و .. رو دیده و اتفاق افتاده.

برای این هم خودش و دیگران خواب حاجت روایی دیدن ولی میگه چون خیلی دیر شده شاید خدا سر کارش گداشته.

تمنا میکنم هر چی میدونید بگید خیلی حیاتیه.

میگه چند شب پیش کفر گفته ی پیر مرده اومده تو خوابش گفته اومدم ببینم چرا قهر کردی و س بار عصاشو زمین زده.

چ خوابی میخوادببینه؟

ببخشید متوجه نشدم