دوستان ی روشی هست ک حقیقت رو تد خواب با خوندن چن تا سوره میبینید. کسانی ک امتحان کردن میشه لطفا راهنمایی کنن؟ آیا این خوابا رو نباید برای کسی تعریف کرد؟ و اینکه چرا به هیچ عنوان بعصیا تا هفت شب هم چیزی نمیبینن با این ک پاکن؟ خواهش میکنم اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید؟
♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف میشوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش میرسد.♥️
دلیلشو نمیدونم. ولی کسی میگفت اگه برای کس دیگه کشف بزنی و اگه خواباتو برای کسی تعریف کنی دیگه نمیبین ...
خواهرم وقتی میخونه میبینه ولی ب بار تعریف کرد نشد بار بعدی ک ی چیزی از اینده خودش دیده بود دیگ تعریف نمیکنه میگمبترسم باز تعریف کنم نشه....من وقتی خوندمش ب ینت اینک ی شهید بیاد تو خابم راجب چیزی ک میخام ازش سوال بپرسم یکی هم اومد تو خابم پرسیدم ولی جوابمو نداد..دوباره هفت شب دیگ خوندم ندیدم خابی
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
نمیدونیم چرا تعبیر نشد چون دقیقا حتی نشونه دادن بودن بهشون..میگ شاید دلیل این ک تعریف کردم..من میگمش گاهی آدما سرنوشتشون تغییر میکنه
ی سوال دیگه از وقتی برای دیگران تعبیر کرد دوباره برای خودشونم هم خواب دیدن؟
اره چندوقت پیش ب نیت من خوند ک من گفتمش تو بخون ببینم ب عشقم میرسم یا ن...ولی خب ی چیزایی از اینده خودش تو خواب دید