2777
2789
عنوان

شما بودین کدوم انتخاب میکردین

92 بازدید | 6 پست

ماشین لباسشویی اتوماتم خراب شده،قبلشم لکه هارو خوب نمیشست،یه دوقلو میخام بگیرم سه تومن میده یارو،ب۸اطر ماشینمون ک داره میاد بی پول شدیم نداریم واسه لباسشویی،یه انگشتر یه گرمی دارم بفروشمش لباسشویی بگیرم،حاملم هستم سختمه بادست لباس بشورم،بخاطر ماشین تازه ۵۰ تومنم قرض داریم ک باید تسویه کنیم

طلا واسه مباداس دیگه

الانم مباداس 

ماشین لباسشویی بگیر

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بفروش

دیگه واسه آسایش خودت نفروشی خریدی چکار

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا واسه مباداس دیگه الانم مباداس  ماشین لباسشویی بگیر

منم میگم،۸ ماهه حاملم،باید فعلا ۵۰ تومن قرض مردم رو بدم،میگم بغروشم لباسشویی بگیرم،مامانم میگه حیف طلا صبر کن

پس بعد حرص نخورم انگشترمو فروختم،اونم وزنش زیاد نیس یه گرم هس

نه بابا

ارامش خودتو فراهم کردی

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP