2777
2789
عنوان

چاقی

126 بازدید | 20 پست

میخام برای پرشدن صورتم پودر جوانه گندم بگیرم،میگن بدن روهم چاق میکنه،درسته؟؟

اگرنه که چه قرصی بگیرم چاق شم،هرچی غذاومیوه میخورم وزن نمیگیرم.

ازتجربه هاتون درمورد پودر جوانه گندم و قرص چاقی بگید

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم لایک کن البته من از غم و غصه و استرس لاغر شدم

منم

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

هعیی خدا کاش منم مشکلم چاق شدن بود😂😂 آب میخورم چاق میشمم وااییی

هعی خوشبحالت

من یه مدت هیمالیا خوردم حسابی چاقم کرد خیلی خوشگل و خوش اندام شدم ولی بعد قطع کردنش نصف وزنی ک اضافه کرده بودم و کم کردم بعد جوانه گندم خوردم واسه صورتم اصلا اثر نکرد

من یه مدت هیمالیا خوردم حسابی چاقم کرد خیلی خوشگل و خوش اندام شدم ولی بعد قطع کردنش نصف وزنی ک اضافه ...

اخه تعریفشو زیاد شنیدم ،پس نگیرم؟!

میدونی من ۳ماهه همش دارم برای چاق شدم تحقیق میکنم  تنها چیزی که اثر داره واسه چاقی کل بدن باید کالریت رو ببری بالا مثلا روزی ۲۵۰۰ کالری من الان یه هفته هستش شروع کردم صبحونه که میخورم دو ساعت بعدش میانوعده میخورم مثلا شیر و موز با ۳تا خرما واسه عصرش بیسکوییت و کره بادوم زمینی .اخر شب قبل خواب حتما حتما یه چیزی بخور مثلا نصف لیوان شیر با ۳تا خرما و یه لقمه نون پنیر اینا رو انجام بدی شاید چاق بشی فعلا من که دارم انجام میدم اصلا خودتو گرسنه نگه ندار همراه صبحونه ۱قاشق شیره و یه قاشق ارده قاطی کن و بخور 

سلام .با توام دوست من ‌.قوی باش .