2777
2789
عنوان

کیست خیلی بزرگ در بارداری

19816 بازدید | 41 پست

سلام دوستان من رفتم سونو صدای قلب جنینم شنیدم 7 هفته و 5 روزم بود. ولی یه کیست بزرگ 8 سانتی در تخمدان چپم داشتم. پزشک سونو خیلی منو نگران کرد گفت خیلی خطرناکه و احتمال سقط بچه وجود داره خیلی ناراحتم. کسی هس با همچین کیست بزرگی بچش سالم دنیا اومده باشه؟ عصر میخوام برم دکتر همش میترسم بگه باید کیستت عمل بشه و بچه از دست میره

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته

نگران نباش خاله شوهرم بعد از هفت سال باردار شد تو پنج هفته کیست بزرگ تخمدانش ترکید و عمل کرد دکتر گفت احتمال داره جنینت نمونه ولی به خواست خدا موند و الانم یه هفته ای میشه زایمان کرده 

تا خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمی افتد 

برای من گفت دو سانتی خودش جذب میشه. برای خواهرم هم سه سانتی بود. برو پیش دکترت ببین چی میگه. شاید بزرگش گرده.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام هفته چهارم بارداری هستم لکه بینی دارم شیاف پروژسترون استفاده میکنم یک روز لکه نمیاد روز بعد میاد ولی کم یه کیست کوچیک سمت چپ تخمدانم دارم زمانی ک تخمدانم درد شدید میگیره لک میبینم تو رو خدا بگید اینا علامت سقط جنین هست  

سلام هفته چهارم بارداری هستم لکه بینی دارم شیاف پروژسترون استفاده میکنم یک روز لکه نمیاد روز بعد میا ...

سلام عزیزم هفته 4 خیلی زوده هنوز باید بری دکتر. هیچ کاری نمیشه کرد فقط صبر کن انشا... مشکلی نیس. شاید دکتر بفرستت سونوی واژینال تا ببینه همه چیز خوبه یا نه

سلام.روزا جون.توروخدا میشه بگید نتیجتون چی شد؟

سلام عزیزم هیچی رفتم دکتر گفت اگه به 10 سانت برسه باید عمل شی و کمی منو نگران جای یکی از دکترای خوب رفتم و گفت حتی اگه کیستت پاره شه خودت درد زیادی تحمل میکنی و بچه سالم میمونه کیست به بچه کاری نداره. و خدا رو شکر من هرچند دکترا گفتن خیلی رعایت کن کیستت پاره نشه ولی زیاد هم رعایت نکردم و خدا رو شکر کیست خودش کوچیک شد آخرین سونو 10 هفته پیش رفتم که به 6 سانت رسید. البته اگه شما کیست داری خیلی مواظب باش که خدای نکرده پاره نشه چون حتی کیست 6 سانتی احتمال پاره شدنش هس

من تو ۸ هفته کیست داشتم که چرخیده بود و درد بدی داشت که قابل تحمل نبود و استفراغ میکردم

تو تخمدان چپم

یعنی بین چپ و رحم

دکترم عنل کرد و گفت کلا به بچه کاری نداریم

فقط لک بینی داشتم که اونم شیاف داد و تو یه هفته قطع شد

تا وقتی کیستت نچرخه نیازی نیست دربیاری

وقتی خطرناکه که بچرخه

اونم انقدر دلت درد میگیره که میفهمی اینجوزی نیست که اون بچرخه و تو نفهمی

برای جلوگیری از هر گونه اتفاق تا میتونی استراحت کن

بار سنگین برندار

بپر بپر نکن

چون فعالیت باعث تحریک و چرخش کیست میشه

سلام عزیزم هیچی رفتم دکتر گفت اگه به 10 سانت برسه باید عمل شی و کمی منو نگران جای یکی از دکترای خوب ...

رز جان خدا خیرت بده.جواب دادی.شما لکه بینی هم داشتی؟اوایل مثلا هفته شش یا هفت؟

من دردی ندارم تو شکم فک نمیکردم کیست داشته باشم یهو تو سونو گفت دارم.ولی لکه بینی داشتم. بنظرت کیست باعث لکه بینی شد؟

رز جان خدا خیرت بده.جواب دادی.شما لکه بینی هم داشتی؟اوایل مثلا هفته شش یا هفت؟ من دردی ندارم تو شکم ...

آره من هفته 8 لکه بینی داشتم رفتم یونو از جنین و رحم نبود احتمالا از کیستم بود ولی در کل کم لکه بینی داشتم. یه بارم هفته 16 یه بارم هفته 23