میریم بیرون پسرا همه کوچولو قدها کوتاه با لباس های لش الان منه قد بلند چکار باید بکنم 😢🤦🤦🤦🤦
درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه
آره واقعا قبول دارم دخترا قدشون بلند شده پسرا دارن کوچولو تر میشن البته هست پسره قد بلند ولی نمیدونم ...
اره واقعا 😢
درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ما دخترا قد بلندیم 😎 پسرا خیلیاشون قدشون زیر ۱۷۵ هست میانگین قد بلندی ندارن
اره والا همه حتی ۱۸۵ ام نیستن
موافقم دهه هشتادیا دختراشون قد بلندترن اکثرا خوشگلن برعکس پسراشون
ما اخر بخواییم ازدواج کنیم حیف میشیم
مامانم میگه تو باید ۱۹۰ پیدا کنی من میگم نیست 😀
تو اگه قرار باشه به این چیزا فکر کنی نمیتونی بری تو رابطه. ده سانت اخلاف قد برای ما قد بلندا اوکیه. ...
اره اینم هست که
ولی خانوادم قبول نمیکنن چی
دوتا از خواستگارای خوبمو خاطر قد رد کردم
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....