2777
2789
عنوان

چرا همه پسر ها قد کوتاه شدن 😥😁😀🤦🤦🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 199 پست
آره واقعا قبول دارم دخترا قدشون بلند شده پسرا دارن کوچولو تر میشن البته هست پسره قد بلند ولی نمیدونم ...

اره واقعا 😢

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
قد بلنداشم دخترای خیلی قد کوتاه برداشتن 😐😬

دقیقا

تازه اختلاف قدیشونم خیلی زیاده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما دخترا قد بلندیم 😎 پسرا خیلیاشون قدشون زیر ۱۷۵ هست میانگین قد بلندی ندارن

اره والا همه حتی ۱۸۵ ام نیستن 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
اره 😂😂

ن من هیچوقت از اونا خوشم نمیاد الحمدلله😂

از قد بلندت راضی هستی ؟من مامانم خیلی بهم سرکوفت میزنه ک قدت کوتاهه😑💔

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

فقط خواستم قد بلند داشتین بگین دیگه 😁😁😁😂😂😂

یعنی هم قدین تو نباید پاشنه بلند بپوشی خب نمیشه که 

تو اگه قرار باشه به این چیزا فکر کنی نمیتونی بری تو رابطه.

ده سانت اخلاف قد برای ما قد بلندا اوکیه. مهم اخلاق و ذاته که خداروشکر همشو داره

موافقم دهه هشتادیا دختراشون قد بلندترن اکثرا خوشگلن برعکس پسراشون 

ما اخر بخواییم ازدواج کنیم حیف میشیم 

مامانم میگه تو باید ۱۹۰ پیدا کنی من میگم نیست 😀

خیلی حس بدیه منم قدم ۱۷۳ از کنار پسرا رد میشم ازم کوجیکن

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
تو اگه قرار باشه به این چیزا فکر کنی نمیتونی بری تو رابطه. ده سانت اخلاف قد برای ما قد بلندا اوکیه. ...

اره اینم هست که 

ولی خانوادم قبول نمیکنن چی

دوتا از خواستگارای خوبمو خاطر قد رد کردم 

دقیقا تازه اختلاف قدیشونم خیلی زیاده

3تا دوستای من قدشون 165، شوهراشون 190 ب بالا😐😐😐

بعد من قدم 180 شوهرم 183🤦‍♀️😐😐

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....