2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 57 پست
من سیاه نما آمار چی میگه؟

متأسفانه طبق آمار ازدواج و زاد و ولد افراد سطح پایین جامعه بیشتره 

میدونید چرا میگم متاسفانه؟

چون همینا دیدم بالای چهار بچه دارن و اصلا فکر آینده بچه رو نمیکنن و نسل فقیر تحویل جامعه میدن و معتقدن خدا روزی بچه رو میده!

هر چی فقیر تر عذر میخام از نظر عقل و شعور هم سطح پایینتر و مقصر خودشون نیستن ، کسی نبوده راهنماییشون کنه اکثرا

بچه هاشون با هزاران عقده و کمبود و  حسرت بزرگ میشن و بقولی میشن دختر و پسرای گشنه امروزی 

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  
متأسفانه طبق آمار ازدواج و زاد و ولد افراد سطح پایین جامعه بیشتره  میدونید چرا میگم متاسفانه؟ ...

درسته، کاش راه حلی پیدا میشد.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته، کاش راه حلی پیدا میشد.

راه حل عقلانی از نظر من رایگان پخش کردن کاندومه و ی قانونی که تا به ی سطح از رفاه مالی نرسی نتونی بچه دار بشی 

ظلمه واقعاً ولی حداقل دیگه نسل فقیر تحویل جامعه نمیدن

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  
الان کارگر ساده روزی 600میگیره

شما بگو ۶۰۰

هنوز هیچ دانشمند ایرانی پیدا نشده، بین دخل وخرج یک کارگر بتونه برنامه زندگی بچینه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

کاملا متین اگه آقا تلاش کنه و به نیت اینکه بخواد سر سامونی واسی زندگیش بدهد  نه اینکه تلاش کند برای وقت گذرونی با این و اون که هر چه پس اندازه کرده باد هوا میده الان پولدارها در کنار کارشون به این سرگرمی های شبانه دارن متاسفانه دخترها با اینکه سایه سری داشته باشن در آینده خودشونو فدای اون رویایی شیرین خودشون میکنن چون خام در صحبت‌ های دل گرم ریایی میشن اونهایی که صادقانه میرن جلو و پیشنهاد ازدواج به دختر خانم میدن باز هم متاسفانه بعضی ها به فکر اون مهریه ای هستن که در آینده بخوان بگیرن  الان جوان ما بیشتر که به فکر ازدواج و آینده باشه به فکر چیزهایی هست که مبینه جامعه ما که همرنگ بشه باهاش 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
کاملا متین اگه آقا تلاش کنه و به نیت اینکه بخواد سر سامونی واسی زندگیش بدهد  نه اینکه تلاش کند ...

درسته 

تازه اگر بخواد نظر دیگه داشته باشه بهش انگ زرنگ بازی میزنند وسرکوفت میزنند.

مسئولین  در امر قانون و اجرا در مسایل ازدواج باید با توجه به واقعیت ها ونسبت به موقعیت افراد مختلف جامعه برنامه ریزی کنند تا جوانها با خیال راحت تری بتونند تشکیل زندگی بدن، نه اینکه فکر کنند تو باتلاقی می افتند که  هنگام مشکلات فقط باید خودشون تلاش کنند بیان بیرون.

چی شد این پست رو زدی

پسرم ۲۹ سالشه، برادر ۳۷ ساله با شکست عشقی دارم.

دوستهای پسرم همه سن بالا ومجرد

حداقل اطراف من مجرد سن بالا از دختر وپسر فراوان

انگار دولت هم برنامه ای نداره ، وبا این روش قصد کم کردن جمعیت را داره،

البته انقراض نسل بی عرضه هم بد نیست.