2777
2789
عنوان

ازدواج

671 بازدید | 57 پست

چقدر پول تو ازدواجتون مهمه.

آخه الان اکثریت پسرها به اون اندازه که دخترها مد نظرشون هست پول ندارند.مگر اینکه با پارتی وشانس کار خوب داشته باشند ومثل ۹۰ درصد بقیه کارگر نباشند

تازه هر آدمی برای خودش هم باید پول خرج کنه،نمیتونه همه پولها را پس انداز کنه برای ازدواج.

بعد هم که مقایسه ها پیش میاد ،

پس دخترها خودشون هم میدونند که اون بیست درصد پولدارها فقط میتونند با بیست درصد دخترها ازدواج کنند و رقابت ازدواج بیشتر سر همون پسر پولدارهاست.

کارگرها برای پارتنر ودوستی های موقت خوبن.درسته؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

قبلا برام مهم نبود ولی بعدش که رفتم تو رابطه فهمیدم باید اولویت قرارش بدم 

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی یک نفر نفهمید من چی گفتم

من تا اونجاییکه فهمیدم جواب دادم😅

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  
قبلا برام مهم نبود ولی بعدش که رفتم تو رابطه فهمیدم باید اولویت قرارش بدم 

نمیگم مهم نیست، فقط خواستم بگم کشور ما هم تو بی عدالتی غرقه واین خواسته مختص دخترها نیست.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

کارگر منظورت چیه پول رکن اصلی ازدواج نیست ولی مهمه تو زندگی حالا بستگی به سطح هرکسی داره اینکه بتونه مایحتاج زندگی رو بدون مشکل تامین کنه در حدی که دستش جلو کسی دراز نباشه بنظرم کیس ازدواجه

پدر پسره پولدار باشه بهش خونه ماشین بده الان دیگه ارث و دارایی خیلی مهمه

خب حتی پدر پولدار هم درصدی از افراد دارند.

پس بقیه باید سماق بمکند

نمیگم مهم نیست، فقط خواستم بگم کشور ما هم تو بی عدالتی غرقه واین خواسته مختص دخترها نیست.

درسته متاسفانه 

ولی پسرا جدیدا خیلی پولکی شدن و دنبال دختر پولدارن 

خب حتی پدر پولدار هم درصدی از افراد دارند. پس بقیه باید سماق بمکند

متاسفانه تاوان بی عرضه بودن اجدادشونو پس میدن 

چون پول در حال حاضر مهم ترین چیز توی زندگیه 

شاید اولش بگن نه ولی بعد بهشون ثابت میشه

سخت نگیرید پول میاد

آخه  پول میاد ولی باید اینقدر پشتت محکم باشه که نگرانی از رفتنش هم نداشته باشی.

یعنی به راحتی به دستت بیاد تا بتونی خرجش کنی

آخه روزی سیصد تومن کار برای هشت ساعت کارگری را کی میتونه با خیال راحت خرج کنه.؟

قطعا مهمه نه قراره پسر اقازاده باشه نه اینکه اونقدر استقلال مال نداشته باشه که پیرت کنه

مهمه ،ولی تو کشوری که مسئولش دخل وخرج سرش بشه.

بتونه برای یک جوون برنامه بریزه.