2777
2789
عنوان

بابام فوت شد دارم میمیرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 85 پست
چند روز قبلش الکی باهاش دعوا کردم کاش میمردم اینجوری نمیشدد عذاب وجدان ولم نمیکنه

ماآدمافکرمیکنیم مرگ ازماخیلی دوره ولی اونقدرنزدیکه که فکرشم نمیتونی بکنی براهمینه میگن تامیتونیدمحبت کنیدتامیتونیددل نشکنیدچون شایدفردایی نباشه یاخودت یااون طرف که بخوای ازدلش دربیاری توبگویه لحظه دیگه چه برسه فرداقدرهموبیشتربدونید

گریه می گوید حال دلم راگرچه میدانی،ازلب بسته ی من توبخوان شرح پریشانی
خدا قرین رحمتشون کنه و صبر بده الهی که دلت ارامش پیدا کنه

ممنونم ایشاللع هیچ وقت غم نبینید

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماآدمافکرمیکنیم مرگ ازماخیلی دوره ولی اونقدرنزدیکه که فکرشم نمیتونی بکنی براهمینه میگن تامیتونیدمحبت ...

دقیقا اون اینجوری بود اصلا دل نمیشکست خیلی مهربون بود خدا کنه حلالم کنه

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

در روایات معتبر از حضرت پیامبر 

هیچ چیز  زودتر  از. صدقه و صلوات.  به میت،نمی‌رسد

اول بدهکاری مالی اگر به مردم داره.    یا خمس نداده. یا... بدید

بعد براش. نماز و روزه قضا

هم ایشون به آرامش برسه و حساب کتابش خوب باشه

هم خودتون

فقط خرج های بزرگ بیخود نکنید.  بدید مردم بخورن 

بیشتر به فقرا و... بدید.     و رد مظالم 

تسلیت میگم عزیزم ایشالا روحش قرین رحمت باشه من خودم از بابام متنفرم

اینو نگو بخدا منم همینو میگفتم الان حاظرم بمیرم تمیدونی چقدر سخته منم هیمن چیزارد میگفتم ولی الان میبینم نبودش چقدر عذابم میده کاش بود روزی هزار بار بهم بد میگفت فحشم میداد فقط بودش

تسلیت میگم عزیزم ایشالا روحش قرین رحمت باشه من خودم از بابام متنفرم

عزیزم خدا به دلت آرامش بده، بابای خوب داشتن حق هر بچه ای هست امیدوارم رابطتون خوب بشه، باباها عشق اول دختران

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
در روایات معتبر از حضرت پیامبر  هیچ چیز  زودتر  از. صدقه و صلوات.  به میت،نمی‌ر ...

چشم ممنونم که گفتید

غم دوری میدونی چیه؟ اونم از عزیزانت!!!!

نمیدونع اگه میدونست همچین حرفی نمیزد

اینو نگو بخدا منم همینو میگفتم الان حاظرم بمیرم تمیدونی چقدر سخته منم هیمن چیزارد میگفتم ولی الان می ...

🥺🥺🥺🥺🥺

ولی بابای من مثل تو مهربون نیست🥲 الان بهترشده ولی قبلا حتی منو کتک میزد🥲

یک صلوات برام میفرستید❤️

کاش میگفتی ماهم بخونیم  قرآن بخون من مدتها بود قرآن نمیخوندم این ۹ روز خوندم دلم آروم میگیره ه ...

نمیددنستم ای کاش میگفتمم، البته همین امشب میشه اولین روزش