2777
2789
عنوان

بابام فوت شد دارم میمیرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 85 پست
ایست قلبی بود عزیزم، خدا پدرتو بیامرزه براش، فاتحه خوندم 🖤🖤🖤

بابایه منم جوون بود ۵۲سالش بود صبح سماور رو روشن کرده لود برا صبحونه بعدش ایست قلبیکرده بود بمیرم برای مهربونیاش 

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
خدا رحمتش کنه بانک تک سلول های بدنم درکت میکنم الان ۱۳ ماه۲۳ روزو دوساعته که لالای رو از دست دادم تو ...

خدا رحمتش کنه عزیزم خدا به دلت صبوری بده من که دارم میمیرم، برا پدر  بزرگوارت فاتحه فرستادم ایشالله روحش شاد باشع

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابایه منم جوون بود ۵۲سالش بود صبح سماور رو روشن کرده لود برا صبحونه بعدش ایست قلبیکرده بود بمیرم بر ...

برا  منم چاییش تازه اماده شده بود میخاست صبحونه بخوره، فکر نمیکرذم اینقدر زود بمیره

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
برا  منم چاییش تازه اماده شده بود میخاست صبحونه بخوره، فکر نمیکرذم اینقدر زود بمیره

اگه قیامت قصه باشه....

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
اللهم صل علی محمد وآل محمد.انشاالله که روحشون در جوار رحمت الهی در آرامش باشه.براشون سوره ی یس و نما ...

چشم دستتون درد نکنه

خدا رحمتش کنه منم سه سالم بود بابام فوت شدواقعا سخته خدا صبرتون بده 

الهی عزیز دلم خدا رحمت کنه پدرتونو براش فاتحه گفتم، واقعا سخته من هنوز باورم نمیشه فوت شده😔