2777
2789
عنوان

بابام فوت شد دارم میمیرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 85 پست
روحشون شادسوره یاسین بخونیدهم براشادی روحشون هم آرامش خودتون

چشم ممنون که گفتین

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب شب اول قبرش بود نماز وحشت خوندم، چیکار کنم اروم شم؟ چیکار کنم روحش شاد باشه؟ 

کاش میگفتی ماهم بخونیم 

قرآن بخون من مدتها بود قرآن نمیخوندم این ۹ روز خوندم دلم آروم میگیره هروقت قرآن میخونم همینجا تاپیک بزن براش صلوات و فاتحه بفرستن 

دوره ختم قرآن براش برگزار کن اگه مدرسه یا دانشگاه یا سرکار میری

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

روحش شادخدابیامرزش کم کم مجبورمیشی به نبودش عادت کنی خیلی سخته ولی چاره ای نیست

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

عادت میکنی ولی فراموشی هرگزچهارده ساله فوت شده وندارمش حسرتش همیشه باهامه آخ اگ بودمن مشکلی نداشتم خ ...

خدا پدر شمارو رحمت کنه و ایشالله روحش تا ابد شاد باشه

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
چند روز قبلش الکی باهاش دعوا کردم کاش میمردم اینجوری نمیشدد عذاب وجدان ولم نمیکنه

همیشه نمیدونم چرااینطوری میشه

هم دعوامیکنی فوت میکنند

والعصرروزیادبخون

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
روحشون شاد فاتحه فرستادم براشون 🥲🥲🥲 خدا صبرت بده 

ممنونم عزیزم ایشالله هیچ وقتتت غم نبینید به حق علی

همیشه نمیدونم چرااینطوری میشه هم دعوامیکنی فوت میکنند والعصرروزیادبخون

چشم ممنونم

چند روز قبلش الکی باهاش دعوا کردم کاش میمردم اینجوری نمیشدد عذاب وجدان ولم نمیکنه

براش خیرات بفرس برو س خاکش صلب حلالیت کن اون تورو میبینه و انشاالله حلالت میکنه

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

غم آخرت باشه عزیزم، انشالله روحش قرین رحمت الهی قرار بگیره، براشون قرآن بخون، نماز بخون، خیرات بده، به افراد بی‌بضاعت کمک کن، از بقیه واسشون حلالیت بگیر یک موقعی خدایی ناکرده حق‌الناس به گردنشون نمونه.