فروشگاه_می_شاپ مدیر استارتر عضویت: 1393/05/12 تعداد پست: 827 عنوان نان پز برقی 2897 بازدید | 5 پست حراج نان پز برقی خانگی در می شاپ دستگاه نان پز برقی با ۱۲ برنامه مختلف که به صورت خودکار تمام مراحل نان پزی و شیرینی پزی را انجام می دهد. شما می توانید نان های متنوع و خوشمزه ای را در این دستگاه تهیه نمایید.برای مشاهده قیمت و اطلاعات نان پز برقی روی لینک زیر کلیک کنیدمشاهده نان پز برقی ورود به سایت می شاپ | پیج اینستاگرام میشاپ ( لوازم خانگی - زیبایی و سلامتی - ورزشی - کودک ) تلفن فروشگاه اینترنتی میشاپ جهت سفارش کالا 02155185823 1396/03/27 | 09:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29525 کسی تا حالا استفاده کرده تجربه دارین خوبه؟>؟؟ بله من یکی دارم تو خونه فقط جاگیره مصرفی ندارمخیلی طول میکشه تا نون تحویل بدهیه مدلش بود نون تست با روگن یا یه همچین چیزایی دقیقا من 6غروب تنظیمش کردم 6 صبح تحویلم دادیه قرص نون مستطیلییه دستگاهیه مثل بستنی ساز شاید در سال دو سه دفعه بری سروقتش از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
انرژی_مثبت11 عضویت: 1391/03/20 تعداد پست: 10987 انقدر طول میکشه واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29525 انقدر طول میکشه واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون نون تستی که من پختم ارهچون تو موادش خمیر ترشم بود و اینکه خود دستگاه خمیر زن هم داره شما فقط مواد بعلاوخ اب رو داخلش میریزی خودش دیگه خمیرش میکنه و ورزش میدهخداییش بگم نیم ساعتی یه دفعه صداش رو میشنیدم که هنوز درگیر خمیره بود از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
انرژی_مثبت11 عضویت: 1391/03/20 تعداد پست: 10987 من عاشق نون پختنمخیلی بهم انرژی مثبت میدهیکی دو بازر سعی کردم درست کنم ولی .....پس نخرم مدل دیگه ایش نیست که سریع نون رو تحویل بده