jenna_juje مدیر استارتر عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 229 عنوان کنکور امروز چطور بود؟ 141 بازدید | 15 پست من خوب ندادم شیمی و فیزیک کمتر از ۱۵ تا زدم زیست هم خیلی بی دقتی داشتم غلط هام فکر کنم زیاد باشه هرکی نزدیکم شه گازش میگیرم 1403/02/08 | 00:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sefiid_barfii عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 1651 علم داشتی آزمون دادن بلد نبودی شـوخـی زیـاد مـیـکـنـم
jenna_juje مدیر استارتر عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 229 علم داشتی آزمون دادن بلد نبودی ازمون زیاد زده بودم هرکی نزدیکم شه گازش میگیرم
jenna_juje مدیر استارتر عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 229 زیست چند درصد زدین؟ نمیدونم درصد نگرفتم دوتا سوالو دیدم که غلط زدم دیگه ندیدم هرکی نزدیکم شه گازش میگیرم
jenna_juje مدیر استارتر عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 229 بنظرتون زیست سخت بود یامتوسط؟شیمی وریاضی چطور؟ من بد دادم ولیزیستش ساده بود شیمی سخت بود و فیزیک اگه کسی سوال حل کرده بود میتونست ۶۰ بزنه ریاضیشم متوسط بود ولی من میخوام گریه کنم خیلی تحت تاثیر جو ازمون قرار گرفتم هرکی نزدیکم شه گازش میگیرم
گیلیلیلیلیلیلی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 3105 من بد دادم ولی زیستش ساده بود شیمی سخت بود و فیزیک اگه کسی سوال حل کرده بود میتونست ۶۰ بزنه ریاضیشم ... دخترم زیست وشیمی هرکدوم ۴۰درصد زد وفزیک وریاضی هرکدوم ۴۵درصد زد ....بنظرتون اگه معدل ۱۸ بیاره میتونه پزشکی روزانه قبول بشه؟
jenna_juje مدیر استارتر عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 229 دخترم زیست وشیمی هرکدوم ۴۰درصد زد وفزیک وریاضی هرکدوم ۴۵درصد زد ....بنظرتون اگه معدل ۱۸ بیاره ... خوب زده عزیزم معدلشم باید بالای ۱۹ بشه پسر همکار مامانم تراز کنکورش ۱۱ هزار شده بود ولی معدلش ۱۷ شد پرستاری آورد هرکی نزدیکم شه گازش میگیرم
گیلیلیلیلیلیلی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 3105 خوب زده عزیزم معدلشم باید بالای ۱۹ بشه پسر همکار مامانم تراز کنکورش ۱۱ هزار شده بود ولی معدلش ... خیلی سخت نیس آوردن مدل ۱۹؟میگن نهاییاش خیلی سخت گرفته میشه....شما امتحان هایی دادی؟
jenna_juje مدیر استارتر عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 229 خیلی سخت نیس آوردن مدل ۱۹؟میگن نهاییاش خیلی سخت گرفته میشه....شما امتحان هایی دادی؟ من نه ندادم دوازدهم هستم اره سخته🥲 یک ساعته دارم گریه میکنم هرکی نزدیکم شه گازش میگیرم
گیلیلیلیلیلیلی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 3105 من نه ندادم دوازدهم هستم اره سخته🥲 یک ساعته دارم گریه میکنم الهی...گریه چرا آخه؟تلاش خودتو بکن بقیشو بسپار به خدا
jenna_juje مدیر استارتر عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 229 الهی...گریه چرا آخه؟تلاش خودتو بکن بقیشو بسپار به خدا خوب ندادم متوسط دادم وقتی از حوزه آمدم بیرون بچه ها میگفتن عالی بود راحت بود در حالی که شیمی و فیزیکو خوشبین باشی ۴۵ زدم🥲 هرکی نزدیکم شه گازش میگیرم
گیلیلیلیلیلیلی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 3105 خوب ندادم متوسط دادم وقتی از حوزه آمدم بیرون بچه ها میگفتن عالی بود راحت بود در حالی که شیمی و ... هرکدومو ۴۵ زدی؟زیست وریاضی چند درصد زدی؟