2777
2789
چطوررر بیشتر توضیح میدی

انقد کمبود توجه داره ک همچین حرفی زده دیگه ب نظرم لوس بازیه 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقد کمبود توجه داره ک همچین حرفی زده دیگه ب نظرم لوس بازیه 

ولی جمع دوستاشم بود ممکن به اونا نشون داده باشه بعدشم گفت رو ساق پاتم بنویس بفرسسس

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

ولی جمع دوستاشم بود ممکن به اونا نشون داده باشه بعدشم گفت رو ساق پاتم بنویس بفرسسس

نکنه فتیش داشته باشه 🥴😳 غیر عادی نیس خداییش ب نظر خودت

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

توهم همین کارو کردی ؟  

بهش اصن فک نکن هرچی بیشتر فک کنی بیشتر حس بد میگیری 

بلههههه فوت فتیششششش

بیخیالش شو اون اصن نرمال نیس بیماره

توهم همین کارو کردی ؟   بهش اصن فک نکن هرچی بیشتر فک کنی بیشتر حس بد میگیری

وااای همچین ادمی نبود قبلا ک بخاد منو به بقیه نشون بده 

بیخیالش شو اون اصن نرمال نیس بیماره

دوسش دارم ولی الان حس بد گرفتم جمع دوستاش بود الان یادم اومد نکنه خاسته به اونا نشون بده خیلی بهش اعتماد دارم بعد دوسال نمیدونم دگ

دوسش دارم ولی الان حس بد گرفتم جمع دوستاش بود الان یادم اومد نکنه خاسته به اونا نشون بده خیلی بهش اع ...

دو ساااال تو رابطه بودین؟؟ چند سالتونه

کارههههه دلهههه😂💔

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎